Cele mai bune stațiuni de schi din Europa

Căutați cele mai bune stațiuni de schi pentru următoarea vacanță?

Nu contează dacă ești un schi profesionist sau un amator care vrea să-și petreacă următoarea vacanță în munți. Vrei să ai cea mai bună experiență posibilă! De aceea, TravelPapa a colectat pentru dvs. cele mai bune stațiuni de schi din Europa. Dar ceea ce este mai important, puteți găsi zboruri ieftine și bilete de avion la oricare dintre aceste stațiuni de schi pe site - ul nostru.

Val Thorens, Franța

Cele mai bune stațiuni de schi Val Thorens
Val Thorens, Franța © Topflight

Val Thorens este cunoscut ca cea mai mare stațiune de schi din Europa. Și mulți ani este considerat unul dintre cele mai bune stațiuni pentru infrastructura sa bine dezvoltată și pante uluitoare. Sezonul de schi se deschide în noiembrie și durează până la începutul lunii mai. Datorită înălțimii sale, această stațiune de schi are multe pârtii diferite pentru schiorii de diferite niveluri. Asta înseamnă că puteți vizita pe Val Thorens pe cont propriu, cu prietenii sau cu familia. Stațiunea dispune de numeroase activități. Pe lângă schi și snowboard, puteți merge cu snowmobilul cu familia sau puteți vizita cea mai mare pistă de curse pe gheață din Europa sau poate vă place să vizitați Ice-Karting împreună cu prietenii. De asemenea, există numeroase concerte muzicale, petreceri și chiar un cinematograf.

Nu ratați șansa de a vă petrece la cea mai bună stațiune de schi din Europa - Val Thorens, consultați cele mai bune oferte de zboruri către cele mai apropiate aeroporturi.


St Anton, Austria

Cele mai bune stațiuni de schi St Anton
St. Anton, Austria © Alpineworld

Odată ce a fost gazda campionatului mondial de schi și acum această frumoasă stațiune de schi este renumită pentru atmosfera sa unică. St Anton este un mic oraș care atrage turiști din întreaga lume. Profesioniștii și entuziaștii de schi intermediari apreciază ospitalitatea localnicilor și vederi frumoase înzăpezite. Orașul servește și ca o stațiune de agrement și în vara anului! Oferă tot felul de servicii pentru o vacanță perfectă.

Adăugați Sf. Anton în lista dvs. de găleată și vizitați-o în următoarea dvs. vacanță. Și nu uitați că TravelPapa are cele mai bune bilete de avion către Austria.


Zermatt, Elveția

Cele mai bune stațiuni de schi Zermatt
Zermatt, Elveția © Andrey Omelyanchuk

Elveția are unul dintre cele mai lungi sezonuri de schi din lume. Aceasta înseamnă că puteți vizita Zermatt chiar și în iulie și puteți să vă bucurați de toate activitățile cu zăpadă. Această stațiune de schi este renumită pentru atmosfera tradițională alpină și pârtiile minunate. Zermatt este o zonă fără mașini și face acest oraș foarte confortabil. Dacă ați căutat o vacanță elvețiană perfectă, trebuie să vizitați această stațiune de schi fermecătoare. Pe lângă schi și snowboard, acest loc este foarte popular printre excursioniști. Mai mult de 400 de kilometri de piste turistice atrag mii de turiști în fiecare an.

Dacă doriți să vizitați Zermatt în acest sezon, nu ratați cele mai bune oferte ale companiei aeriene .


Cortina d'Ampezzo, Italia

Cele mai bune stațiuni de schi Cortina dAmprez.jpg
Cortina d'Ampezzo, Italia © Expedia

Este o vizită obligatorie pentru toți iubitorii de vacanță activi pentru iarnă. Această stațiune de schi a devenit atât de populară după Jocurile Olimpice de Iarnă din 1956. Ce este mai interesant este faptul că acest oraș este la doar două ore distanță de Veneția. Ceea ce înseamnă că îl puteți vizita pe drumul către stațiunea dvs. de schi. Aceste locuri sunt atât de frumoase încât au fost prezentate în mai multe filme de la Hollywood.

Asigurați-vă că Cortina d'Amprezzo este următoarea destinație de vacanță. Și dacă sunteți în căutarea de bilete de avion ieftine în Italia, te-am acoperit !


Acestea sunt primele noastre ponturi pentru cele mai bune statiuni de schi din Europa . Pe care doriți să vizitați?
This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Pavel Malisev

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top