Star Wars туристически места, за да видите по време на ваканция

TravelPapa разкри най-популярните туристически места в Star Wars от новия филм
Къде се намира тази известна галактика от "Междузвездни войни"? TravelPapa разкрива известните туристически места на "Стар войни" , където лесно можете да потънете в атмосферата на любимия си филм (разбира се, те са модифицирани много с помощта на графичните дизайнери, но все пак внимателна аудитория е успяла да забележи подобни забележителности ,

Планинските пейзажи на Achch-To Planet от филма бяха заснети точно в Skellig-Michael. В новия филм феновете могат да научат повече за тайнствения остров (и неговата сладка фауна), но освен това историята на самия остров е много по-интересно. От VI в. Островът е бил населен от монаси, които обитавали направо сред местните скали в каменните пещери. През 1996 г. островът е включен в списъка на ЮНЕСКО за световно наследство и тъй като става все по-популярен, правителството засилва защитата си. Така че, в наши дни, ако искате да посетите известния остров, трябва да оставите заявка предварително.

Star Wars туристически места

Абсолютно невероятните пейзажи на Салар де Уюни наистина изглеждат като гледка от друга планета. Но въпреки това, това място наистина може да се счита за едно от истинските чудеса на света, тъй като през сухия сезон той изглежда като повърхността на Луната и по време на дъждовете тази огромна физиологична равнина се превръща в най-голямото огледало на целия свят!

Star Wars туристически места

Хърватският град Дубровник вече е спечелил огромна слава благодарение на "Игра на тронове" - един от най-известните телевизионни предавания в света. В новия филм се превърна в градско казино, нещо като Монте Карло в реалния живот. Всъщност Дубровник не трябва да бъде заснет, за да привлича туристи. Старият град с тесни улички, покрити с червени керемиди, невероятни гледки и тюркоазено море годишно привличат хиляди и хиляди туристи от цял ​​свят. За съжаление, през последните няколко години Хърватия и Дубровник особено станаха прекалено пренаселени с чужденци, така че дори изпаднаха в риск да бъдат изключени от списъка на ЮНЕСКО за световно наследство.

Star Wars туристически места

Познахте ли поне едно от тези местоположения? Коя ви харесва най-много? Започнете да планирате пътуването си до един от тях днес и да откриете най -достъпните обиколки и самолетни билети заедно с TravelPapa!

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top