Star Wars idegenforgalmi helyszíneket a vakáció alatt

A TravelPapa felfedte a legnépszerűbb Star Wars turisztikai helyszíneket az új filmből
Hol található a híres galaxis a "Csillagok háborúiról"? A TravelPapa bemutatja a híres Star Wars turisztikai helyszíneket , ahol könnyedén elmerülhet kedvenc filmjének hangulatában (persze, sokat változtak a grafikusok segítségével, de a figyelmes közönség észrevette a hasonló látnivalókat .

A film Ahch-To Planet hegyvidékeit pontosan Skellig-Michael filmben készítették. Az új filmben a rajongók többet megtudhatnak a titokzatos szigetről (és az aranyos állatjáról), de ezen kívül a sziget története is sokkal érdekesebb. A VI. Századtól kezdve a szigetet szerzetesek lakják, akik közvetlenül a kőbarlangokban lévő helyi sziklák között laktak. 1996-ban a sziget szerepel az UNESCO Világörökség listáján, és egyre népszerűbbé vált a kormány megerősítette védelmét. Tehát manapság, ha meg akarjuk látogatni a híres szigeten, előzetesen el kell hagynia egy alkalmazást.

Star Wars turisztikai helyszínek

Salar de Uyuni abszolút hihetetlen tájjai valóban úgy néznek ki, mint egy másik bolygóról. Mindazonáltal ez a hely valóban a világ valódi csodáinak tekinthető, hiszen a száraz évszak alatt úgy néz ki, mint a Hold felszínén, és az esőzések alatt ez a hatalmas sós sík a világ legnagyobb tükörévé változik!

Star Wars turisztikai helyszínek

Dubrovnik horvát városa már nagy hírnévre tett szert a "The Throne Game" -nak köszönhetően - a világ egyik leghíresebb tévésműsorának egyikévé. Az új filmben a város kaszinójává vált, olyan, mint a Monte Carlo az életben. Tulajdonképpen, Dubrovnikot nem kell filmezni, hogy vonzza az utazókat. A régi városa szűk utcáival, piros burkolattal, csodálatos kilátással és türkizkék tengerrel évente több ezer turistát vonz a világ minden tájáról. Sajnos az elmúlt néhány évben Horvátország és Dubrovnik különösen túlságosan túlzsúfolttá vált külföldiekkel, ezért még az is veszélybe került, hogy kivonulhasson az UNESCO Világörökségi Listájából.

Star Wars turisztikai helyszínek

Felismerte legalább egy ilyen helyszínt? Melyik a legjobban tetszik? Indítsa el az utazás tervezését egyikükre ma, és fedezze fel a legkedvezőbb árú túrákat és repülőjegyeket a TravelPapa-val!

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top