Star Wars locații turistice pentru a vedea în timpul vacanței

TravelPapa a dezvăluit cele mai populare locații turistice Star Wars de la noul film
Unde se află acea galaxie celebră din "Star Wars"? TravelPapa dezvăluie celebrele locații turistice din Star Wars , unde puteți să vă cufundați cu ușurință în atmosfera filmului preferat (desigur, au fost modificate foarte mult cu ajutorul designerilor grafici, dar totuși, publicul atent a putut observa obiectivele turistice similare .

Peisajele muntoase ale planetei Ahch-To din film au fost filmate exact la Skellig-Michael. În noul film fanii pot afla mai multe despre insula misterioasă (și fauna ei drăguță), dar pe lângă aceasta istoria insulei este mult mai interesantă. Începând cu secolul al VI-lea, insula a fost populată de călugări, care locuiau direct printre stâncile locale din peșterile de piatră. În 1996, insula a fost inclusă în Lista patrimoniului mondial UNESCO și, pe măsură ce devine din ce în ce mai populară, guvernul și-a consolidat protecția. Deci, în zilele noastre, dacă doriți să vizitați faimoasa insulă, trebuie să lăsați o cerere în avans.

Star Wars locații turistice

Peisajele absolut incredibile ale lui Salar de Uyuni sunt cu adevărat asemănătoare unei imagini de pe altă planetă. Dar, cu toate acestea, acest loc poate fi cu adevărat considerat unul dintre minunile reale ale lumii, deoarece în timpul sezonului uscat seamănă cu suprafața Lunii și în timpul ploilor această câmpie salină imensă se transformă în cea mai mare oglindă din întreaga lume!

Star Wars locații turistice

Orașul croat Dubrovnik a câștigat deja o mare faimă, datorită "Game of Thrones" - una dintre cele mai faimoase emisiuni TV din lume. În noul film sa transformat în casino-oraș, ceva asemănător cu Monte Carlo în viața reală. De fapt, Dubrovnik nu trebuie să fie filmat pentru a atrage călători. Orașul său vechi, cu străzile înguste, acoperișurile cu pietre roșii, priveliștea uimitoare și marea turcoaz, atrag anual mii și mii de turiști din întreaga lume. Din nefericire, în ultimii ani, Croația și Dubrovnik au devenit, în special, prea aglomerați de străini, așa că au fost chiar în pericol să se excludă de pe lista patrimoniului mondial UNESCO.

Star Wars locații turistice

Ați recunoscut cel puțin una dintre aceste locații? Care iti place cel mai mult? Începeți să vă planificați călătoria către unul dintre ei astăzi și să descoperiți cele mai accesibile excursii și bilete de avion împreună cu TravelPapa!

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top