Qatar Airways изпълнява двойни легла в бизнес класа

Qatar Airways въвежда двойни легла в бизнес класа по полетите си от Лондон до Доха.
Катар Еъруейс

Авиокомпанията Qatar Airways днес се счита за първата в целия свят, за да въведе новите двойни легла в бизнес класа си по маршрута от Лондон до Доха (затова, ако пътувате там скоро - имайте предвид това!) ,

Пътниците на този маршрут ще могат лесно да преобразуват специалните столове, наречени Qsuite в удобните и доста големи двойни легла, като премахват екрана, разделят стола, за да прекарат полета си по най-удобния и приятен начин.

Освен това, бизнесмените ще оценят и това ново въвеждане, тъй като благодарение на възможността за преобразуване на столовете вече ще бъде възможно да се създаде специална отделена зона за до четирима души, например за преговори или само за частни разговори.

Авиокомпанията вече мисли за добавяне на тази услуга към полетите си до Париж и Ню Йорк .

Планирайте пътуванията си с TravelPapa, като намерите най- достъпните самолетни билети до Великобритания и Катар , най-добрите обиколки и дори местните жители в страните от цял ​​свят!

Катар Еъруейс

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top