A Qatar Airways üzleti osztályban kétszemélyes ággyal felszerelt

A Qatar Airways kétszemélyes ággyal berendezkedik üzleti osztályon Londonból Dohára.
Qatar Airways

A mai Qatar Airways légitársaság jelenleg az elsőnek számít az egész világon, hogy az üzleti osztályban lévő új kétszemélyes ágyakat a londoni Doháig vezesse be (tehát ha hamarosan utazik - tartsd ezt szem előtt!) .

Az útvonal utasai könnyen át tudják alakítani a Qsuite speciális széket a kényelmes és meglehetősen nagyméretű kétszemélyes ágyakra a képernyő eltávolításával, a szék elkülönítésével, hogy a lehető legkényelmesebb és kellemes módon járjanak el.

Emellett az üzletemberek is örömmel fogják értékelni ezt az új megvalósítást, mivel a székek átállításának lehetősége miatt mostantól négy különálló zónát lehet létrehozni, például tárgyalásokra vagy magánbeszélgetésre.

A légitársaság már gondolkozik arról, hogy ezt a szolgáltatást hozzáadja Párizsba és New Yorkba tartó járataihoz.

Tervezd meg utazásaidat a TravelPapával az Egyesült Királyságban és Katarban a legkedvezőbb árú repülőjegyekkel , a legjobb túrákkal és még a helyiekkel is a világ minden tájáról!

Qatar Airways

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top