Qatar Airways implementerar dubbelsängar i business class

Qatar Airways implementerar dubbelsängar i business class på sina flyg från London till Doha.
Qatar Airways

Flygbolaget Qatar Airways betraktas idag som den allra första i hela världen för att genomföra de nya dubbelbäddarna i sin verksamhetsklass till rutten från London till Doha (så om du reser dit snart - kom ihåg det!) .

Passagerarna på den här vägen kommer enkelt att kunna omforma de speciella stolarna, kallade Qsuite, i de bekväma och ganska stora dubbelsängarna genom att ta bort skärmen, skilja stolen för att spendera sitt flyg på det bekvämaste och trevliga sättet.

Dessutom kommer affärsmänna att uppskatta detta nya genomförande, eftersom på grund av möjligheten att omvandla stolarna är det nu möjligt att skapa den speciella separerade zonen för upp till fyra personer, till exempel för förhandlingar eller bara för en privat prata.

Flygbolaget tänker redan på att lägga till denna tjänst till sina flygningar till Paris och New York .

Planera dina resor med TravelPapa genom att hitta de billigaste flygbiljetterna till Storbritannien och Qatar , de bästa turerna och även lokalbefolkningen i hans länder över hela världen!

Qatar Airways

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top