Η Qatar Airways διαθέτει διπλά κρεβάτια στην επιχειρηματική τάξη

Η Qatar Airways εφαρμόζει διπλά κρεβάτια στην επιχειρηματική κατηγορία στις πτήσεις της από το Λονδίνο στην Ντόχα.
ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΕΣ καταρ

Η αεροπορική εταιρεία Qatar Airways θεωρείται σήμερα η πρώτη σε ολόκληρο τον κόσμο για να εφαρμόσει τα νέα διπλά κρεβάτια στην επιχειρηματική της τάξη στη διαδρομή από το Λονδίνο προς τη Ντόχα (οπότε, αν ταξιδεύετε εκεί σύντομα - κρατήστε αυτό το μυαλό!) .

Οι επιβάτες αυτής της διαδρομής θα είναι σε θέση να μετατρέψουν εύκολα τις ειδικές καρέκλες, που ονομάζονται Qsuite, στα άνετα και αρκετά μεγάλα διπλά κρεβάτια, αφαιρώντας την οθόνη, χωρίζοντας την καρέκλα για να περάσετε την πτήση με τον πιο άνετο και ευχάριστο τρόπο.

Εκτός αυτού, οι επιχειρηματίες θα εκτιμήσουν αυτή τη νέα εφαρμογή, καθώς λόγω της δυνατότητας μετασχηματισμού των καρέκλες θα είναι πλέον δυνατή η δημιουργία της ειδικής χωρισμένης ζώνης για μέχρι τέσσερα άτομα, για παράδειγμα, για διαπραγματεύσεις ή μόνο για ιδιωτική συζήτηση.

Η αεροπορική εταιρεία σκέφτεται ήδη να προσθέσει αυτή την υπηρεσία στις πτήσεις της προς το Παρίσι και τη Νέα Υόρκη .

Σχεδιάστε τα ταξίδια σας με το TravelPapa βρίσκοντας τα πιο προσιτά αεροπορικά εισιτήρια στο Ηνωμένο Βασίλειο και το Κατάρ , τις καλύτερες περιηγήσεις και ακόμη και τους ντόπιους σε όλες τις χώρες του κόσμου!

ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΕΣ καταρ

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top