Qatar Airways implementează paturi duble în clasa business

Qatar Airways implementează paturi duble în clasa business în zborurile sale de la Londra la Doha.
Qatar Airways

În prezent, compania aeriană Qatar Airways este considerată prima din întreaga lume pentru a pune în aplicare noile paturi duble în clasa sa de afaceri pe ruta de la Londra la Doha (deci, dacă călătoriți acolo în curând - păstrați asta în minte!) .

Pasagerii de pe acest traseu vor putea transforma cu ușurință scaunele speciale, numite Qsuite, în paturile duble confortabile și destul de mari, prin înlăturarea ecranului, separând scaunul pentru a-și petrece zborul în cel mai convenabil și plăcut mod posibil.

În afară de aceasta, oamenii de afaceri vor aprecia această nouă implementare, deoarece datorită posibilității de a transforma scaunele va fi acum posibilă crearea unei zone separate pentru până la patru persoane, de exemplu pentru negocieri sau doar pentru o discuție privată.

Compania aeriană se gândește deja la adăugarea acestui serviciu la zborurile sale către Paris și New York .

Planificați-vă călătoriile cu TravelPapa găsind cele mai accesibile bilete de avion în Marea Britanie și Qatar , cele mai bune excursii și chiar localnici din țările din întreaga lume!

Qatar Airways

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top