Top 5 locuri pentru a sărbători Crăciunul în 2017

Crăciunul este vacanța cea mai plină de bucurie din lume și trebuie să îl celebrați cât mai bine posibil.
De la cântatul copac de Crăciun la focuri de artificii cu muzică gay. Aici sunt cele mai bune locuri pentru petrecerea celei mai frumoase momente ale anului.

1. Zurich, Elveția


Imaginați-vă gustul ciocolatei fierbinți, mirosul de scorțișoară și sunetul colindelor de Crăciun. Toate acestea vă aduc amintirile din copilărie despre decembrie și Zurich vă va face să vă simțiți din nou ca un copil. Acest oraș alpin se aprinde în fiecare an cu 12000 de lumini de Crăciun pentru a sărbători nașterea lui Hristos.

Există atât de multe lucruri interesante de făcut în oraș în timpul sezonului de vacanță. Toată lumea știe despre piețele magice de Crăciun din Zurich. Aici vă puteți bucura de vinul gourmet delicios (Glühwein) cu semnătura Swiss Sweets. Nu uitați să vizitați singurul pom de Crăciun de Crăciun. Pentru copii există un Märlitram special pentru a se bucura de călătoria lor în jurul orașului. În timp ce Sfântul Nicolae conduce un tramvai, doi îngeri spun povesti de Craciun pentru copii.

Verificați cele mai accesibile bilete de avion în Elveția.


2. Praga, Republica Cehă


Orașele din basme există! Praga are o atmosferă unică. Orașul este un exemplu de arhitectură gotică și barocă frumoasă, iar în sărbătoare devine o adevărată minune de iarnă.

Dacă vă gândiți să vizitați Praga în decembrie sau ianuarie, nu ratați celebra piață de Crăciun din Piața Orașului Vechi. Acesta este iubit de turiști și localnici din cauza gustărilor delicioase și a suvenirurilor speciale. Dar dacă doriți să vă bucurați de mâncarea locală, ar trebui să vă gândiți că este foarte prețuită pe piețele stradale, astfel încât să mergeți mai bine la cele mai apropiate restaurante și să luați un prânz acolo. Dacă vă aflați în patinaj, vă rugăm să vizitați patinoarul sub turnul TV.

Dacă este prima dată la Praga, nu uitați să rezervați cele mai bune excursii și excursii în oraș cu TravelPapa Guides .


3. Boston, SUA


Există un farmec deosebit în acest oraș american. Crăciunul din Boston este un festival al bucuriei de iarnă și al bucuriei de vacanță.

Nu pierdeți șansa de a participa la evenimentele de Crăciun din oraș. Puteți să vă duceți la un concert de vacanță la Sala Simfonică sau să vizitați baletul Spargatorul de nuci. Inutil să spun că în decembrie orașul se transformă într-o zonă de minuni cu lumini de Crăciun. De asemenea, puteți petrece ceva timp în afara să vă bucurați de străzile pietruite, să vizitați pomi de Crăciun celebri și să comunicați cu localnicii.


4. Köln, Germania


Știați că piețele de Crăciun din Cologne atrage anual peste patru milioane de turiști? Toți pasionații de călătorii vor spune că dacă doriți să vă petreceți vacanța de Crăciun în Europa, faceți-o în Köln (Köln, Deutschland). Trebuie să vizitați acest oraș festiv cu atmosfera sa unică de bucurie de Crăciun și de minunate piețe de Crăciun.

Principalul loc de vizitat este Catedrala din Köln și împrejurimile sale. Împreună cu superbul pom de Crăciun puteți vedea acolo o piață de Crăciun și o scenă amenajată pentru spectacole live. Și dacă doriți să vedeți o vedere a păsărilor în piața principală, mergeți la puntea de observare a Triunghiului Köln.

Obțineți acum bilete de avion ieftine către Köln.


5. Edinburg, Marea Britanie


Numai aici vă puteți petrece seara uitându-vă la focuri de artificii la sunetul de gauri. Edinburg este renumit pentru spiritul său de vacanță special și petreceri nebunești de Crăciun.

Există atât de multe lucruri de făcut în oraș, încât probabil că nu veți ști ce să faceți mai întâi. Iar cel mai bun mod de a explora orașul este să rezervați unul din ghidurile noastre personale de turism . În timpul vacanței, autoritățile orașului organizează numeroase evenimente spectaculoase în inima orașului. Nu ratați șansa de a vizita Sala de Muzică din St Cecilia pentru a explora o mare colecție de instrumente muzicale. Sau puteți să vizitați spectacolul de la Teatrul Empire Palace. Copiii se pot bucura de o varietate de plimbări și atracții, cum ar fi Pomul de Crăciun Pomul de Crăciun sau Parcul înghețat Scoția de Sculpturi de Gheață.


Acestea sunt locurile noastre de Top 5 pentru a sărbători Crăciunul, sperăm că vă bucurați de această listă. O vacanta minunata de Craciun!

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Pavel Malisev

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top