Delta Airlines отменени безплатен багаж при икономика - тарифите

Delta Airlines отменени безплатен багаж за полети до Европа, когато резервирате тарифи Икономика

Airlines продават евтини билети икономика, за да се конкурира с нискотарифните превозвачи.

Delta Airlines планира да таксува за багаж на пътниците, които купуват икономична цени. В момента, това правило важи за полети до Европа . Авиокомпанията планира да таксува $ 60 за първи чантата, sdannnuyu в багаж и 100 $ на секунда. Това нововъведение се отнася за билети, закупени потребители след 6 декември и датата на отпътуване след 10 Април, 2018.

На другите видове от това правило няма да се разпространява в тарифите, както е посочено представени Delta. Пътниците ще могат да се извършват най-малко една торба безплатно (в зависимост от вида на храна).

Такива авиокомпании като норвежки Airlines, Air WOW и други нискотарифни превозвачи, които превозват въздушния транспорт в Европа за дълго време, такса за багаж.

Подобни правила се прилагат и американските въздушни превозвачи имат Дух, Frontier и Allegiant, предлагайки да купуват евтини билети, но допълнителна такса за всички екстри.

На икономиката цени са създадени от големи авиокомпании за да съответства на ценообразуването на малки въздушни превозвачи и техните правила. Пътниците, които са закупили билети за цената на билета за икономиката, няма възможност да подбере предварително място в кабината. В United Airlines и American Airlines има ограничения за размера на ръчния багаж. Необходимо е да се на ръчния багаж може да бъде свободно поставен под седалката на самолета.

Големите въздушни превозвачи, се надяват, че пътниците да се запознаят с всички тарифни билети ограничения и забрани, икономиката ще си купят билети за класа обичайната икономика. Разликата в цената на билета за тарифите на традиционните клас икономика и икономика тарифа зависи от авиокомпанията, полет маршрута и датите на пътуването на.

Резервирайте евтини полети с TravelPapa и да пътуват свободно.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Alena Shapovalova


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top