Delta Airlines törölt ingyenes poggyász gazdaság - tarifák

Delta Airlines törölt ingyenes poggyász a járatok Európa foglalás során Gazdaság tarifák

Légitársaságok eladni olcsón Gazdaság viteldíjak versenyezni fapados légitársaságok.

Delta Airlines azt tervezi, hogy díjat poggyász utasok számára, akik vásárolnak gazdaság aránya. Abban a pillanatban, ez a szabály vonatkozik járatok Európába . A légitársaság azt tervezi, hogy díjat 60 $ az első zsákot, sdannnuyu a poggyász és 100 $ másodpercenként. Ez az újítás vonatkozik vásárolt jegyek után december 6 és távozás időpontját követő április 10, 2018.

A más típusú ez a szabály nem lesz elérhető tarifák mint említettük bemutatott Delta. Az utasok képes lesz folytatni legalább egy zsák ingyen (attól függően, hogy a viteldíj típus).

Ezek a légitársaságok a norvég Airlines, WOW Air és más, alacsony költségű légitársaságok, amelyek hordozzák a légi közlekedés Európában hosszú ideig díjat poggyász.

Hasonló szabályok vonatkoznak az amerikai légi fuvarozók Spirit, Frontier és az Allegiant, mely vásárolni olcsó jegyeket, de felár minden extrával.

A gazdaság viteldíjak hoztak létre nagy légitársaságok, hogy megfeleljen az árképzés kis légitársaságok és szabályait. Az utasok, akik megvásárolták a jegyeket a gazdaság viteldíj, nincs lehetőség, hogy előre válasszon ki egy helyet a kabinban. At United Airlines és az American Airlines korlátozhatják a méretét kézipoggyász. Szükség van a kézipoggyász szabadon elhelyezhetők az ülés alá a repülőgép.

Major légifuvarozók reméljük, hogy az utasok számára, hogy megismerjék az összes korlátozások és tilalmak Gazdaság tarifa jegyeket vásárolni jegyeket a szokásos turista osztályon. A különbség a jegyek árát a viteldíjak a hagyományos turista osztályon és a gazdaság viteldíj függ a légitársaság, a repülési útvonalat és időpontot az utazás.

Foglaljon olcsó járatokat TravelPapa és szabadon utazhatnak.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Alena Shapovalova


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top