Delta Airlines avbröts fri bagage för ekonomi - tariffer

Delta Airlines avbröts fri bagage på flyg till Europa när du bokar Economy taxor

Flygbolag säljer billiga Economy priser för att konkurrera med lågprisbolag.

Delta Airlines planerar att ta betalt för bagage för passagerare som köper ekonomi-priser. Just nu denna regel gäller för flyg till Europa . Flygbolaget planerar att ta betalt $ 60 för den första påsen, sdannnuyu i bagaget och $ 100 per sekund. Denna innovation gäller biljetter som köpts efter december 6 och avresedatum efter April 10, 2018.

Å andra typer av denna regel inte kommer att distribueras i tullar som nämnts presenterade Delta. Passagerarna kommer att kunna bära åtminstone en påse gratis (beroende på typ pris).

Sådana flygbolag som norska Airlines, WOW Air och andra lågprisbolag, som bär flygresor i Europa under lång tid avgift för bagage.

Liknande regler gäller även amerikanska flygbolag har Anden, Frontier och Allegiant, erbjuder sig att köpa billiga biljetter, men extra avgift för alla extrafunktioner.

För ekonomi biljettpriser har skapats av stora flygbolag för att matcha prissättningen av små lufttrafikföretag och deras regler. Passagerare som har köpt biljetter till Economy biljettpris, finns det ingen möjlighet att i förväg välja en plats i kabinen. Vid United Airlines och American Airlines har begränsningar för storleken på handbagage. Det är nödvändigt att handbagage kan fritt placeras under sätet av flygplanet.

Stora flygbolag hoppas att passagerarna att lära sig om alla restriktioner och förbud Economy tull biljetter kommer att köpa biljetter till den vanliga ekonomiklass. Skillnaden i priset på biljetter till biljettpriser traditionella ekonomiklass och ekonomi biljettpris beror på flygbolaget, flygrutten och resdatum.

Boka billiga flyg med Travel och resa fritt.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Alena Shapovalova


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top