Delta Airlines geannuleerd gratis bagage voor economy - tarieven

Delta Airlines geannuleerd gratis bagage op vluchten naar Europa bij het boeken van Economy tarieven

Airlines verkopen goedkoop Economy tarieven te concurreren met low-cost carriers.

Delta Airlines is van plan om een vergoeding voor de bagage van passagiers die kopen economy-tarieven. Op dit moment is deze regel van toepassing op vluchten naar Europa . De luchtvaartmaatschappij is van plan om het bedrag van $ 60 voor de eerste zak, sdannnuyu in bagage en $ 100 per seconde. Deze innovatie is van toepassing op tickets gekocht na december 6 en vertrekdatum na 10 april 2018.

Aan de andere types van deze regel zal niet worden verspreid in de tarieven zoals vermeld gepresenteerd Delta. Passagiers zullen in staat zijn om ten minste één tas te dragen voor gratis (afhankelijk van het tarief type).

Dergelijke luchtvaartmaatschappijen Norwegian Airlines, WOW Air en andere low-cost carriers, die het luchtverkeer in Europa voor een lange tijd kosten voor bagage te dragen.

Soortgelijke regels gelden ook voor de Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen hebben Geest, Frontier en de Allegiant, het aanbieden van goedkope tickets, maar extra kosten te kopen voor alle extra's.

Van economy-tarieven zijn gemaakt door grote luchtvaartmaatschappijen in de prijszetting voor kleine luchtvaartmaatschappijen en hun regels aan te passen. Passagiers die een ticket hebben gekocht voor de economy class, is er geen mogelijkheid om een voorselectie van een plaats in de cabine. Bij United Airlines en American Airlines hebben de beperkingen van de omvang van handbagage. Er moet handbagage kan vrijelijk onder de zitting van het vliegtuig geplaatst.

Major luchtvaartmaatschappijen hopen dat de passagiers om te leren over alle beperkingen en verboden Economy tarief tickets zullen kopen kaartjes voor de gebruikelijke economy class. Het verschil in de prijs van de tickets voor de tarieven van deze traditionele economy class en economy class is afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij, vliegroute en reisdata.

Goedkope vluchten met TravelPapa en vrij reizen.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Alena Shapovalova


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top