Delta Airlines a anulat bagaje gratuit pentru economie - tarife

Delta Airlines a anulat bagajele pe zborurile spre Europa în momentul rezervării tarife Economie

Companiile aeriene vinde tarifele Economie ieftine pentru a concura cu transportatorii low-cost.

Delta Airlines intenționează să perceapă taxe pentru bagajele pentru pasagerii care cumpără economie rate. În momentul de față, această regulă se aplică pentru zborurile spre Europa . Compania aeriană intenționează să perceapă $ 60 de ani pentru prima geanta, sdannnuyu în bagaje și 100 $ pe secundă. Această inovație este valabilă pentru biletele cumpărate după 6 decembrie și data plecării după 10 aprilie 2018.

Pe celelalte tipuri de această regulă nu vor fi distribuite în tarifele prezentate după cum se menționează Delta. Pasagerii vor putea transporta cel puțin un sac gratuit ( în funcție de tipul de tarif).

Astfel de companii aeriene ca norvegiană Airlines, WOW Air și alți transportatori low-cost, care transporta transportul aerian în Europa , pentru o lungă perioadă de timp taxa pentru bagaje.

Norme similare se aplică , de asemenea , transportatorii aerieni americani au Spirit, Frontier și Allegiant, oferind pentru a cumpăra bilete de avion ieftine, dar taxa suplimentară pentru toate extra - uri.

Economiei tarifele au fost create de către companiile aeriene majore pentru a se potrivi cu tarifarea transportatorilor aerieni mici și regulile lor. Pasagerii care au achiziționat bilete la tariful Economie, nu există nici o posibilitate de a preselecta un loc în cabină. La United Airlines și American Airlines au restricții privind dimensiunea bagajelor de mână. Este necesar să se efectueze pe bagajele pot fi plasate liber sub scaunul aeronavei.

Marii transportatori aerieni speranța că pasagerii să învețe despre toate biletele tarifare restricții și interdicții Economie vor cumpăra bilete la clasa economic obișnuită. Diferența în prețul biletelor pentru tarifele de clasa economic tradiționale și tariful economie depinde de compania aeriană, ruta de zbor și datele de călătorie.

Rezerva ieftine cu TravelPapa și călători liber.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Alena Shapovalova


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top