Emirates Airlines is een nieuw vliegtuig

Emirates Airlines is hun geactualiseerde vliegtuig

Emirates Airlines in samenwerking met Mercedes-Benz creëerde een leuke toevoeging aan vliegtuigen van de luchtvaartmaatschappij - een individuele cabine.
De nieuwe vliegtuigen Boeing 777-300 luchtvaartmaatschappijen zijn onder andere luxe hutten zijn eerste vlucht al gemaakt.
Bij vorige maand Dubai Airshow de luchtvaartmaatschappij Emirates heeft geïntroduceerd aan het publiek zijn updates, zoals een persoonlijke ruimte voor first class passagiers, maar ook veranderingen in de bedrijfsvoering locatie en economie klassen.
1 december het vliegtuig begon te maken vliegreizen vanuit Dubai - Brussel .

First Class:
Nieuwe hutten in eerste klasse is een volledig afgesloten ruimte van vloer tot plafond en brede comfortabele stoel kan worden ontleed in een comfortabel bed. Ook de stoel heeft futnktsiyu "gewichtloosheid", gemaakt voor Yeshe meer comfort voor de passagiers tijdens de slaap. Central hutten zijn voorzien van virtuele ramen die op basis van real-time uitzenden vanaf de buitenkant.

Business - klasse:
De bijgewerkte business - class stoelen hebben een nieuw design. En ook uitgerust met 23-inch lcd-tv en een persoonlijke minibar.

De economie - class passagiers zal de bijgewerkte look en kleurenschema van de zetels in de cabine te waarderen. En zij zullen worden gegeven een bijgewerkte entertainment systeem voor vliegreizen.

Boek een vlucht met TravelPapa naar nieuwe routes
Vergeet niet om een rondleiding of een uitstapje naar Brussel
Vergeet niet om een tour of excursie in Dubai


This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Alena Shapovalova

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top