Utazás Azerbajdzsánba TravelPapával együtt!

Tervezze meg utazását az Azerbajdzsánba a legkisebb részletekkel a TravelPapa-val együtt!
A TravelPapa továbbra is segít az utazóknak a következő úticélok kiválasztásában, a legérdekesebb és legizgalmasabb túrák és kirándulások felkínálásával, melyeket a világ minden tájáról érkező professzionális privát idegenvezetők tartanak. Ezúttal valami igazán jó dolgot találtunk az ügyben, ha az azerbajdzsáni utazást a legközelebbi jövőben tervezed. Ellenőrizze a legjobb túráinkat, melyeket idegenvezetőink nyújtanak és találják meg a kedvencüket:

A 3 órás autóút Baku környékén mindenki számára remek lehetőséget biztosít a főváros főbb látnivalóinak megtekintésére, beleértve a festői Seaside Boulevardot, a Shirvanshah Királyi Palotát, Baku ősi óvárosát, amely egyedülálló építészettel és keskeny középkori utcákkal rendelkezik, híres Flame Towers és az egész város panorámás kilátása, amely lehetővé teszi az utazók számára, hogy mélyen érzik a város különleges hangulatát.

(Fotó: TravelPapa privát idegenvezetője Ramin Bagirov )

Mi lehet jobb, mint az egész napos FOOD túra egy idegen országban, ahol még soha nem volt előtte, de mégis olyan sok finom ízlés és beleszeretés? Abban az esetben, ha édes-fog vagy éppen egy ételszerető - ez a túra biztosan a legjobb választás az Ön számára! Kóstolja meg a híres Sheki Piti és Pakhlava, a Lezgan gasztronómiát és a Guba pakhlava-t, igyál a híres helyi teát, és nézze meg a Baku legszebb helyeit és a legközelebbi környezetet!

(Fotó: TravelPapa privát idegenvezetője, Elnur Babayev )

A kétórás autóút az Azerbajdzsán gyönyörű tűz templomához nyújtja az ország minden látogatóját nagyszerű lehetőséggel, hogy saját szemével szemügyre vegye a történelmének számos történetét, melyet az TravelPapa professzionális privát idegenvezetője, Jamil Heyderli, megcsodálva ősi építészetét és érezve a múlt korainak keleti szellemét.

Szóval ... melyiket szeretted a legjobban? Indítsa el az utazás megtervezését ma és nézze meg Azerbajdzsán legkedvezőbb árait az TravelPapa-val!


Szociális Share

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top