Resan till Azerbajdzjan tillsammans med TravelPapa!

Planera din resa till Azerbajdzjan i minsta detalj tillsammans med TravelPapa!
TravelPapa fortsätter att hjälpa resenärer att välja sina nästa resmål, genom att erbjuda de mest intressanta och spännande turen och utflykterna, som hålls av professionella privata reseguider från hela världen. Den här gången har vi hittat något riktigt coolt för fallet, om du planerar resan till Azerbajdzjan i närmaste framtid. Kolla de bästa turerna, som tillhandahålls av våra reseguider och hitta din egen favorit en:

Den tre timmar långa bilutflykten runt Baku ger alla resenärer en bra möjlighet att se alla huvudattraktionerna i huvudstaden, inklusive den pittoreska Seaside Boulevard, Shirvanshah Royal Palace, den gamla gamla staden Baku med sin unika arkitektur och smala medeltida gator, kända Flame Towers och panoramautsikt över hela staden, vilket gör det möjligt för resenärer att djupt känna den speciella atmosfären i staden.

(Foto av TravelPapa s privata tour guide Ramin Bagirov )

Vad kan vara bättre än hela dagen lång matupplevelse i ett främmande land, där du aldrig har varit tidigare, men ändå finns det så många läckra saker att smaka och att bli kär i? Om du är en sötand eller bara en matälskare - är den här turnén definitivt det bästa valet för dig! Smak på den berömda Sheki Piti och Pakhlava, Lezgian kulinariska och Guba Pakhlava, drick det berömda lokala teet och se de vackraste platserna i Baku och närmaste omgivningar däremellan!

(Foto av TravelPapa s privata tour guide Elnur Babayev )

Den två timmar långa bilutflykten till Azerbajdzjans underbara brandtempel ger alla besökare i landet en fantastisk möjlighet att se det med egna ögon, samtidigt som de lyssnar på de otaliga berättelserna om dess historia, berättade av TravelPapas professionella privata tour guide Jamil Heyderli, beundrar sin gamla arkitektur och känner den östra andan från tidigare tider.

Så ... vilken gillade du mest? Börja planera din resa idag och kolla de mest prisvärda flygbiljetterna till Azerbajdzjan tillsammans med TravelPapa!


Social delning

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top