Reis naar Azerbeidzjan samen met TravelPapa!

Plan uw reis naar Azerbeidzjan in de kleinste details samen met TravelPapa!
TravelPapa blijft reizigers helpen bij het kiezen van hun volgende reisbestemmingen, door de meest interessante en opwindende reizen en excursies aan te bieden, gehouden door professionele privé-gidsen van over de hele wereld. Deze keer hebben we iets heel leuks gevonden voor de zaak, als je de reis naar Azerbeidzjan in de nabije toekomst plant. Bekijk de beste rondleidingen, aangeboden door onze gidsen en vind uw eigen favoriete:

De drie uur durende autoreis rond Bakoe geeft alle reizigers een mooie mogelijkheid om alle belangrijke bezienswaardigheden van de hoofdstad te bekijken, inclusief de pittoreske Seaside Boulevard, het Shirvanshah Royal Palace, de oude oude stad Baku met zijn unieke architectuur en smalle middeleeuwse straatjes. beroemde Flame Towers en het panoramische uitzicht over de hele stad, waardoor reizigers die speciale sfeer van de stad diep kunnen voelen.

(Foto door TravelPapa's privégids Ramin Bagirov )

Wat is er beter dan de FOOD-tour van een hele dag in een vreemd land, waar je nog nooit bent geweest, maar toch zijn er zoveel heerlijke dingen om te proeven en verliefd op te worden? In het geval, als u een zoetekauw bent of gewoon een liefhebber van voedsel - deze tour is absoluut de beste keuze voor u! Proef de beroemde Sheki Piti en pakhlava, het Lezgische culinaire en Guba Pakhlava, drink de beroemde lokale thee en zie de mooiste plekjes van Bakoe en de dichtstbijzijnde omgeving ertussenin!

(Foto door TravelPapa's privé-gids Elnur Babayev )

De twee uur durende autotour naar de prachtige Vuurtempel van Azerbeidzjan biedt alle bezoekers van het land de mogelijkheid om het met hun eigen ogen te bekijken, luisterend naar de nummeuze verhalen over de geschiedenis, verteld door TravelPapa's professionele privé-gids Jamil Heyderli, bewonder de oude architectuur en voel de oosterse geest van de afgelopen eeuwen.

Dus ... welke vond je het leukst? Begin met het plannen van uw reis vandaag en bekijk de goedkoopste vliegtickets naar Azerbeidzjan samen met TravelPapa!


Sociaal aandeel

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top