Excursie la Azerbaijan împreună cu TravelPapa!

Planificați-vă călătoria în Azerbaidjan cu cele mai mici detalii împreună cu TravelPapa!
TravelPapa continuă să-i ajute pe călătorii să-și aleagă următoarele destinații de călătorie, oferind cele mai interesante excursii și excursii, deținute de ghiduri profesioniste de turism private din întreaga lume. De data aceasta am găsit ceva foarte interesant pentru cazul în care intenționați să călătoriți în Azerbaidjan în viitorul apropiat. Verificați cele mai bune excursii oferite de ghidurile noastre turistice și găsiți propriul dvs. favorit:

Turul cu masina de trei ore in jurul orasului Baku ofera tuturor turistilor posibilitatea de a vedea toate obiectivele principale ale capitalei, incluzand Bulevardul pitoresc Seaside, Palatul Regal Shirvanshah, vechiul oras vechi Baku cu arhitectura sa unica si strazile medievale inguste, faimoasele turnuri Flame și vedere panoramică asupra întregului oraș, care permite călătorilor să simtă adânc atmosfera specială a orașului.

(Foto de către ghidul turistic privat al TravelPapa Ramin Bagirov )

Ce poate fi mai bun decât turneul FOOD într-o țară străină, unde nu ai fost niciodată înainte, dar totuși sunt atât de multe lucruri delicioase de a gusta și de a te îndrăgosti? În cazul în care, dacă sunteți un dulce sau doar un iubitor de mâncare - acest tur este cu siguranță cea mai bună alegere pentru tine! Gustați faimoasele Sheki Piti și pakhlava, culinarul Lezgian și Guba pakhlava, beți celebrul ceai local și vizitați cele mai frumoase locuri din Baku și cele mai apropiate împrejurimi între ele!

(Foto de către ghidul turistic privat TravelPapa Elnur Babayev )

Excursia cu mașina de două ore la superbul Templu de Foc din Azerbaijan oferă tuturor vizitatorilor țării o mare posibilitate să o vadă cu ochii lor, pentru a asculta numeroasele povestiri despre istoria sa, despre care a spus ghidul turistic profesionist al TravelPapa Jamil Heyderli, admirând arhitectura veche și simțind spiritul estic al veacurilor trecute.

Deci ... care dintre ele ți-a plăcut cel mai mult? Începeți să vă planificați călătoria astăzi și să verificați cele mai accesibile bilete de avion către Azerbaidjan împreună cu TravelPapa!


Distribuția socială

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top