Специалният конкурс на TravelPapa вече е тук!

Чували ли сте вече за специалния конкурс, който TravelPapa е подготвил за вас?
Ние всички обичаме да пътуваме и всички ние обичаме да получаваме подаръци (и кой не?). А какво би било по-добре, ако някой обедини тези две неща? Определено нищо! Тази седмица TravelPapa подготви много специален конкурс за всички, представен от ТРИТЕ ваучери от $ 100, $ 75 и $ 50, като начин да кажем голямо благодарение на всеки от вас, който вече се присъедини към нас като местен.
Какво е толкова специално за този конкурс тогава? Ще можете най-накрая да осъществите Вашия TRAVEL DREAM, като го използвате за резервация на полета до абсолютно всяка дестинация за пътуване, която някога сте искали заедно с TravelPapa (моля, имайте предвид, че би трябвало да резервирате билети не по-късно от 1 март).
Не сте се присъединили към TravelPapa като местен още? Ето стъпките, които трябва да изпълните, за да участвате в нашия конкурс:
  1. Подобно на нашата страница във Facebook
  2. Присъединете се към нас като МЕСТНО и попълнете потребителския си профил с лична снимка и уникално описание за себе си (това ще отнеме само няколко кликвания)
  3. Оставете линк към вашия LOCAL профил в коментарите към нашата публикация в конкурса в нашата Facebook група (просто кликнете върху снимката на потребителския си профил в профила си, за да се пренасочите към страницата на вашия местен профил)

Да, това наистина е лесно. От декември, 1-во, 2017, TravelPapa ще произволно изберете ТРИ щастливци и кой знае, може би ще бъде един от тях?
Все още не сте сигурни дали можете да станете "местен"? TravelPapa Locals е за всеки!
Всичко, от което се нуждаете, е малко свободно време и бъдете готови да направите нещо хубаво. Изберете кой искате да срещнете и какво бихте искали да направите. Представете най-доброто от родния си град и страна, запознайте се с нови приятели или научете чужд език, споделете преживяванията си или печелете допълнителни доходи, обменяйте специалните си умения с други професионалисти от цял ​​свят, като лекари, музиканти, художници, студенти и много други. Насладете се заедно с нови приятели; спортни събития, фестивали, нощен живот, пазаруване, архитектура, паметници и забележителности, музеи и галерии, театри и концерти, паркове и природа, ресторанти и пекарни!

PS Не забравяйте да разгледате Общите условия на нашия Конкурс за местните жители.

Специален конкурс


Социални дялове

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top