Specialkonkurrens från TravelPapa är redan här!

Har du redan hört talas om den speciella tävling som TravelPapa har förberett för dig?
Vi älskar alla att resa och vi alla älskar att få presenter (och vem gör det inte?). Och vad kan vara bättre om någon skulle sätta dessa två saker ihop? Absolut ingenting! Den här veckan har TravelPapa utarbetat en mycket speciell tävling för alla, representerade av de tre kupongerna på $ 100, $ 75 och $ 50, som ett sätt att säga stort TACKEN för var och en av er som redan har anslutit sig till oss som Lokala.
Vad är så speciellt med denna tävling då? Du kan slutligen inser din TRAVEL DREAM genom att använda den för att boka flygningen till absolut alla resmål som du någonsin har önskat tillsammans med TravelPapa (var vänlig och var medveten om att du hfve bokar biljetter senast den 1 mars).
Har du inte gått med i TravelPapa som lokal ännu? Här är de steg du ska följa för att delta i vår tävling:
  1. Gilla vår Facebook-sida
  2. Gå med som en lokal och fyll i din profil med ett personligt foto och en unik beskrivning om dig själv (det tar bara några få klick)
  3. Lämna en länk till din LOCAL-profil i kommentarerna till vårt tävlingspost i vår Facebook-grupp (klicka bara på ditt profilfoto i ditt konto för att bli omdirigerad till din Lokals profilsida)

Ja, det är verkligen så lätt. På december 1 st, 2017, Travel kommer slumpmässigt välja tre lyckliga vinnare och vem vet, kanske du kommer att bli en av dem?
Fortfarande inte säker på om du kan bli en "lokal"? TravelPapa Locals är för alla!
Allt du behöver är lite ledigt och vara villig att göra något coolt. Välj vem du vill träffa och vad du vill göra. Representera det bästa av din hemstad och land, träffa nya vänner eller lära sig ett främmande språk, dela med dig av dina erfarenheter eller tjäna extra inkomster, byt ut dina specialkunskaper med andra yrkesverksamma från hela världen, till exempel läkare, musiker, artister, studenter och många fler. Njut av tillsammans med nya vänner; sportevenemang, festivaler, nattliv, shopping, arkitektur, monument och sevärdheter, museer och gallerier, teatrar och konserter, parker och natur, restauranger och bagerier!

PS Glöm inte att titta igenom Villkoren för vår tävling för lokalbefolkningen.

Särskild tävling


Social delning

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top