Ειδικός διαγωνισμός από το TravelPapa είναι ήδη εδώ!

Έχετε ήδη ακούσει για τον ειδικό διαγωνισμό που έχει προετοιμάσει το TravelPapa για εσάς;
Όλοι αγαπάμε να ταξιδέψουμε και όλοι μας αρέσει να δίνουμε δώρα (και ποιος δεν το κάνει;). Και τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο αν κάποιος θα βάλει μαζί αυτά τα δύο πράγματα; Σίγουρα τίποτα! Αυτή την εβδομάδα το TravelPapa έχει προετοιμάσει έναν πολύ ιδιαίτερο διαγωνισμό για όλους, εκπροσωπούμενος από τα ΤΡΙΑ δελτία αξίας $ 100, $ 75 και $ 50, ως τρόπο να πούμε μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥ για τον καθένα από εσάς που έχετε ήδη προσχωρήσει ως τοπικός.
Τι είναι τόσο ξεχωριστό για αυτόν τον διαγωνισμό τότε; Θα είστε σε θέση να συνειδητοποιήσετε τελικά το TRAVEL DREAM χρησιμοποιώντας το για να κάνετε κράτηση για την πτήση σε απολύτως οποιοδήποτε ταξιδιωτικό προορισμό που επιθυμείτε μαζί με το TravelPapa (παρακαλώ να γνωρίζετε ότι πρέπει να κάνετε κράτηση εισιτηρίων το αργότερο την 1η Μαρτίου).
Δεν έχετε συνδεθεί ακόμα με το TravelPapa ως τοπικό; Ακολουθούν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό μας:
  1. Όπως η σελίδα μας στο Facebook
  2. Ελάτε μαζί μας ως LOCAL και συμπληρώστε το προφίλ σας με μια προσωπική φωτογραφία και μοναδική περιγραφή για τον εαυτό σας (θα χρειαστούν μερικά μόνο κλικ)
  3. Αφήστε ένα σύνδεσμο στο LOCAL προφίλ σας στα σχόλια στην ανάρτηση του διαγωνισμού μας στο Facebook Group μας (κάντε κλικ στη φωτογραφία του προφίλ σας στο λογαριασμό σας για να μεταφερθείτε στη σελίδα προφίλ του τοπικού σας δικτύου)

Ναι, είναι πραγματικά εύκολο. Στο Δεκεμβρίου 1 st, 2017, TravelPapa θα επιλέξει τυχαία τρεις τυχερούς νικητές και ποιος ξέρει, ίσως θα είστε ένας από αυτούς;
Δεν είστε σίγουροι αν μπορείτε να γίνετε "Τοπικός"; Οι κάτοικοι TravelPapa είναι για όλους!
Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας ελεύθερος χρόνος και είστε πρόθυμοι να κάνετε κάτι δροσερό. Επιλέξτε ποιον θα θέλατε να συναντήσετε και τι θα θέλατε να κάνετε. Αντιπροσωπεύετε τα καλύτερα της πατρίδας και της χώρας σας, συναντήστε νέους φίλους ή μάθετε μια ξένη γλώσσα, μοιραστείτε τις εμπειρίες σας ή κερδίστε επιπλέον εισόδημα, ανταλλάξτε τις ειδικές σας ικανότητες με άλλους επαγγελματίες από όλο τον κόσμο όπως γιατροί, μουσικοί, καλλιτέχνες, φοιτητές και πολλά άλλα. Απολαύστε μαζί με νέους φίλους. αθλητικές εκδηλώσεις, φεστιβάλ, νυχτερινή ζωή, ψώνια, αρχιτεκτονική, μνημεία και αξιοθέατα, μουσεία και γκαλερί, θέατρα και συναυλίες, πάρκα και φύση, εστιατόρια και αρτοποιεία!

PS Μην ξεχάσετε να δείτε τους Όρους και Προϋποθέσεις του διαγωνισμού μας για τους ντόπιους.

Ειδικός διαγωνισμός


Κοινωνικό μερίδιο

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top