Speciale wedstrijd van TravelPapa is er al!

Heb je al gehoord van de speciale wedstrijd die TravelPapa voor je heeft voorbereid?
We houden allemaal van reizen en we houden allemaal van cadeaus te krijgen (en wie niet?). En wat is er beter als iemand deze twee dingen samenvoegt? Absoluut niets! Deze week TravelPapa heeft een heel bijzondere wedstrijd voor iedereen, vertegenwoordigd door de drie vouchers van $ 100, $ 75 en $ 50, bereid, als een manier om te zeggen grote dank u voor ieder van jullie die ons al hebben aangesloten als een Local.
Wat is er zo speciaal aan deze wedstrijd dan? Je zult eindelijk je REISDROOM kunnen realiseren door hem te gebruiken voor het boeken van de vlucht naar absoluut elke reisbestemming die je ooit hebt gewenst samen met TravelPapa (houd er rekening mee dat je kaarten niet later dan 1 maart moet boeken).
Heb je nog geen lid van TravelPapa als lokaal lid? Hier zijn de stappen die u moet volgen om deel te nemen aan onze wedstrijd:
  1. Like onze Facebook-pagina
  2. Doe mee als een LOCAL en vul je profiel in met een persoonlijke foto en een unieke beschrijving over jezelf (het duurt slechts een paar klikken)
  3. Laat een link naar je LOCAL-profiel achter in de reacties op onze wedstrijd in onze Facebook-groep (klik op je profielfoto in je account om doorgestuurd te worden naar de profielpagina van je Local)

Ja, het is echt zo eenvoudig. Op de in december, 1e, 2017 TravelPapa zal willekeurig kiezen uit drie gelukkige winnaars en wie weet, misschien vindt u een van hen?
Weet je nog steeds niet zeker of JIJ een "Lokaal" kunt worden? TravelPapa Locals is voor iedereen!
Het enige wat je nodig hebt is wat vrije tijd en bereid zijn iets cools te doen. Kies wie je zou willen ontmoeten en wat je zou willen doen. Vertegenwoordig het beste van je geboorteplaats en land, ontmoet nieuwe vrienden of leer een vreemde taal, deel je ervaringen of verdien extra inkomsten, wissel je speciale vaardigheden uit met andere professionals van over de hele wereld, zoals artsen, muzikanten, artiesten, studenten en nog veel meer. Geniet samen met nieuwe vrienden; sportevenementen, festivals, nachtleven, winkelen, architectuur, monumenten en bezienswaardigheden, musea en galeries, theaters en concerten, parken en natuur, restaurants en bakkerijen!

PS Vergeet niet om de algemene voorwaarden van onze wedstrijd voor de lokale bevolking te bekijken.

Speciale wedstrijd


Sociaal aandeel

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top