Concurs special de TravelPapa este deja aici!

Ați auzit deja despre concursul special pe care TravelPapa la pregătit pentru dvs.?
Cu toții ne place să călătorim și toți ne place să obținem cadouri (și cine nu?). Și ce ar fi mai bine dacă cineva ar pune cele două lucruri împreună? Cu siguranta nimic! În această săptămână, TravelPapa a pregătit un concurs foarte special pentru toți, reprezentat de cei trei vouchere de $ 100, $ 75 și $ 50, ca o modalitate de a spune MULTUMESC MULTUMESC pentru fiecare dintre voi care v-a alăturat deja ca Local.
Ce este atât de special în acest concurs atunci? Veți putea realiza în sfârșit TRAVEL DREAM, utilizându-l pentru rezervarea zborului către orice destinație de călătorie pe care ați dorit-o vreodată împreună cu TravelPapa (vă rugăm să rețineți că trebuie să rezervați bilete până la data de 1 martie).
Nu v-ați alăturat încă lui TravelPapa? Iată pașii pe care trebuie să îi urmați pentru a participa la concursul nostru:
  1. Ca și pagina noastră Facebook
  2. Alăturați-vă ca LOCAL și completați profilul dvs. cu o fotografie personală și o descriere unică despre dvs. (va dura doar câteva clicuri)
  3. Lăsați un link la profilul dvs. LOCAL în comentariile postării noastre de concurs din grupul nostru Facebook (doar faceți clic pe fotografia de profil din contul dvs. pentru a vă redirecționa către pagina de profil locală)

Da, este chiar atât de ușor. Pe decembrie, 1 st, 2017, TravelPapa va alege
la întâmplare trei câștigători norocoși și cine știe, poate că va fi unul dintre ei?
Încă nu sunteți sigur dacă puteți deveni un "Local"? TravelPapa Locale este pentru oricine!
Tot ce ai nevoie este un timp liber și dorești să faci ceva răcoros. Alege cine ți-ai dori să întâlnești și ce vrei să faci. Reprezentați cele mai bune din orașul dvs. natal și țara, întâlniți-vă cu noi prieteni sau învățați o limbă străină, împărtășiți experiențele sau câștigați venituri suplimentare, schimbați-vă abilitățile speciale cu alți profesioniști din întreaga lume, cum ar fi medici, muzicieni, artiști, studenți și multe altele. Bucurați-vă împreună cu noi prieteni; evenimente sportive, festivaluri, viața de noapte, cumpărături, arhitectură, monumente și obiective turistice, muzee și galerii, teatre și concerte, parcuri și natură, restaurante și brutării!

PS Nu uitați să consultați Termenii și Condițiile Concursului nostru pentru localnici.

Concurs special


Distribuția socială

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top