AirSerbia și reguli de bagaje

AirSerbia a introdus noi reguli pentru bagaje


AirSerbia introduce noi reguli
pentru bagaje cu 15 decembrie 2017. De la această dată, puteți transporta o geantă mică sau rucsac gratuit, în plus față de bagajul principal. Principalul lucru este că nu este supraîncărcat.
Noua politică
de transport bagajele de mână intră în vigoare la mijlocul lunii decembrie. Pentru pasagerii care zboară înainte de această dată se vor aplica vechile reguli.

Bagaj
de mana:
bagajul
de mână va fi marcat printr - un autocolant albastru. La bord sac va trebui să fie pus în compartimentul superior pentru bagaje. Copiii sub 2 ani nu fac obiectul acestei reguli, ei nu au voie să bagaj de mână, cu excepția unui cărucior sau pătuț și alimente pentru copii.


Suplimentare sac
de mici:
O geantă mică sau rucsac vor fi marcate cu culoarea albă
de înregistrare autocolant și trebuie să fie plasate sub scaunul din fața pasagerului.


Acesta poate fi una dintre următoarele opțiuni:
- doamnelor sac / laptop sac / servieta
- un mic rucsac
- sac cu bunuri din Duty Free
- o camera mica
- binoclu
- cutie
de carton sau pachet de dimensiuni mici (de exemplu, o cutie cu pantofi, rochie de designer, costum de afaceri sau rochie de mireasa)

Lista de lucruri suplimentare care pot fi luate la bordul unei aeronave:
-
în cazul în care pasagerii sunt călătoresc cu copii, vi se permite să ia la bord transportul sau leagăn și alimente pentru copii
- trestie
de zahăr
- pliere scaune
cu rotile, pietoni, cârje și alte instrumente ortopedice
- Îmbrăcăminte
de exterior

Depășirea greutatea admisă gratuit
de bagaj:
Înainte
de a ajunge la aeroport pasagerii ar trebui să cântărească bagajele, deoarece check-in greutate si dimensiunile bagajului vor fi verificate de către angajați ai companiei aeriene.
Dacă găsiți excesul
de greutate sau dimensiune, sau numărul de elemente permise pentru a transporta la bordul aeronavei, pasagerii vor trebui să plătească 50 de euro și geanta pogruzyat în compartimentul de bagaje al aeronavei.

Rezervați - bilete de avion ieftine cu TravelPapa și ține pasul cu știri de la companiile aeriene din lume.Social Spune-le prietenilor

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Alena Shapovalova


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top