Călătoriți în Armenia cu TravelPapa!

Acum este chiar mai ușor și mai interesant să călătoriți în Armenia împreună cu TravelPapa!
Deci, ați decis deja, unde să mergeți mai departe și ați ales Armenia ca următoarea destinație de călătorie. Bine pentru tine! Și cum vrem să vă facem călătoria în Armenia la fel de interesantă și de interesantă cum ar fi posibilă, TravelPapa este mereu aici cu ghidurile profesionale de turism privat pentru a vă arăta toate cele mai bune locuri, colțuri ascunse, vederi uluitoare și obiective turistice istorice, astfel încât nu veți pierde cel mai mic lucru, explorând în același timp țara minunată a Armeniei . Astăzi, TravelPapa a pregătit patru excursii locale absolut diferite, în funcție de modul în care ați dori să vă petreceți concediul. Verificați-i!

Minivanul de șase ore merge direct în inima țării - capitala sa - orașul Yerevan , permite tuturor călătorilor să vadă toate obiectivele principale ale acestui oraș minunat, împreună cu ghidul turistic privat armean, care vă va arăta Muzeul în aer liber Kaskad, cu o vedere uimitoare asupra orașului și o mulțime de obiecte neobișnuite și destul de artistice, amplasate pe întreg teritoriul său, parcul Monument, muzeu și memorial al Genocidului, Muzeul de Istorie și multe alte lucruri. Du-te să le vezi acum!

Verificați cele mai ieftine bilete de avion către Erevan.

Călătorie în Armenia

(Fotografie de ghidul turistic privat TravelPapa Vartan Movsisyan )

În cazul în care ați vizitat deja Armenia în viața dvs. și ați văzut deja toate atracțiile turistice principale ale orașelor sale cele mai mari, ați mers destul de-a lungul străzilor confortabile din Yerevan și ați gustat mult bucătăria delicioasă locală, acest tur este perfect alegeți pentru șederea dvs. în Armenia. Turul de 10 ore lungi de mers pe jos spre vârful sudic al muntelui Aragats vă oferă priveliștea incredibil de superbă a naturii armetice, priveliști uimitoare din cel mai înalt punct al zonei, Lacul pitoresc Stone și multe alte lucruri care pot deveni una dintre cele mai de neuitat experiențe de călătorie în toată viața ta. Trebuie doar să întrebi!

Călătorie în Armenia

(Fotografie de ghidul turistic privat al TravelPapa Vrezh Nazaryan )

În cazul în care nu aveți timp să vă planificați călătoria în cele mai mici detalii sau, poate, sunteți puțin leneși să vă planificați programul cultural pentru o perioadă foarte lungă de timp, acest turneu de șapte zile în jurul Armeniei vă permite pentru a vedea toate cele mai populare obiective turistice, pornind de la cele mai vechi mănăstiri ale țării, cum ar fi Sanahin și Haghpat sau, de exemplu, Manastirea Noravank și frumusețile naturale ale țării, reprezentate de uimitorul lac Sevan, împrejurimile pitorești ale Templului Garni si asa mai departe.

Călătorie în Armenia

(Fotografie de ghidul turistic privat TravelPapa Serzh Hovsepyan )

Dar dacă sunteți deja obosit de plimbările ocazionale în jurul orașelor străine, uitându-vă la monumentele și clădirile locale, încercând să găsiți cele mai faimoase și căutați ceva cu adevărat vrednic și de neuitat - acest tur al plimbărilor de opt zile are totul - vârfuri de munte, priveliști ale naturii, vederi uimitoare, mănăstiri ascunse, cetăți ruinate, plimbări cu telecabina, biserici vechi mici și spiritul incredibil al veacurilor vechi. Grăbește-te să vezi toate aceste lucruri cu ochii tăi!

Călătorie în Armenia

(Photo by TravelPapa Ghidul privat de turism Arthur Davtyan )

Deci ... care dintre traseele tale ți-a plăcut cel mai mult? Sunteți un fan al tururilor orașului sau sunteți mai mult despre plimbări extreme și drumeții? Oricum, descoperiți cele mai accesibile bilete de avion către Armenia astăzi și începeți să vă planificați următoarea călătorie împreună cu TravelPapa!


Distribuția socială

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top