Станете местен с TravelPapa!

Станете местен заедно с TravelPapa днес, за да представите града си и най-красивите ъгли на вашата страна!

Пътуването става все по-популярно в днешно време и хората пътуват по-често сега започват да се нуждаят от все по-подробни маршрути, за да видят нещата, които не са виждали досега. Но много от тях не знаят как да го правят най-ефективно, тъй като никой не знае най-добрите места в града, както местните граждани правят. За такъв случай TravelPapa има нещо абсолютно ново за вас!

И така, кой е местен? Местният всъщност е буквално всеки човек, който живее в един град доста дълго време, знае много за своите местни празници, обичаи, традиции, познава историята на своя град, съзнава скритите си ъгли , красиви места, най-добри атракции и забележителности, най-вълнуващи палуби за наблюдение и т.н.

Но защо е толкова готино да станете местен точно заедно с TravelPapa? След като се присъедините към нашата платформа абсолютно безплатно, ще можете да поставите описанието на програмата за пътуване и неограничен брой снимки или видео галерии на TravelPapa.com. След регистрацията можете да добавите обхвата на вашите интереси и хобита, както и да установите продължителността на обиколката и нейната цена. И основната полза и череша върху тортата: няма да ни се налага да плащате комисионни или други такси за вашите пътнически услуги!

Основните условия за присъединяване са голямата любов към родината ви и огромното желание да покажете на чужденците колкото се може повече уникални места, колкото можете. Така че, обичате да се срещате с нови хора, да се разхождате и да разказвате интересни истории? Или може би имате много интереси и знаете всичко за града си, като започнете от най-популярните туристически забележителности и завършите с най-добрите си ресторанти, най-готините нощни клубове или повечето скрити ъгли?

Присъединете се към TravelPapa като местен днес, изберете най-любимите си неща, които ви интересуват и се подгответе да посрещнете чуждестранни туристи от цял ​​свят!

Станете местен

Социални дялове

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top