Bli lokal med TravelPapa!

Bli en lokal tillsammans med TravelPapa idag för att representera din stad och de vackraste hörnen i ditt land!

Resan blir mer och mer populär idag och när människor reser oftare nu börjar de behöva mer och mer detaljerade rutter för att se de saker som de inte sett tidigare. Men många av dem vet inte hur man gör det mest effektivt, eftersom ingen känner till de bästa platserna i staden också, som de lokala medborgarna gör. I så fall har TravelPapa något helt nytt att erbjuda dig!

Så vem är den lokala? Den lokala är faktiskt bokstavligen någon person som bor i en stad under en ganska lång tid, vet mycket om sin lokala helgdagar, tull, traditioner, känner till sin stads historia, är medveten om sina dolda hörn , vackra platser, bästa attraktioner och sevärdheter, mest spännande observationsdäck och så vidare.

Men varför är det så coolt att bli en lokal precis tillsammans med TravelPapa? Efter att du helt gratis har anslutit vår plattform, kommer du att kunna placera din reseprogrambeskrivning och obegränsat antal foto- eller videogallerier på TravelPapa.com. Efter registreringen kan du lägga till intervallet av dina intressen och hobbies samt att fastställa varaktighet av turnén och dess pris. Och den största fördelen och körsbären på tårtan: du behöver inte betala några provisioner eller andra avgifter för dina resor!

De viktigaste villkoren för att gå med är den stora kärleken till ditt hemland och en stor önskan att visa utlänningar så många unika platser du vet, som möjligt. Så tycker du om att träffa nya människor, gå och berätta intressanta historier? Eller kanske du har många intressen och vet allt om din stad, med början från de populäraste turistattraktionerna och slutar med sina bästa restauranger, coolaste nattklubbar eller de flesta dolda hörnen?

Gå med i TravelPapa som en lokal idag, välj dina mest favorit saker som du är intresserad av och gör dig redo att träffa utländska resenärer från hela världen!

Bli lokal

Social delning

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top