Γίνετε τοπικοί με το TravelPapa!

Γίνε ένας ντόπιος μαζί με το TravelPapa σήμερα για να αντιπροσωπεύσει την πόλη σου και τις πιο όμορφες γωνιές της χώρας σου!

Το ταξίδι γίνεται όλο και πιο δημοφιλές στις μέρες μας και καθώς οι άνθρωποι ταξιδεύουν πιο συχνά τώρα αρχίζουν να χρειάζονται όλο και πιο λεπτομερείς διαδρομές για να δουν τα πράγματα που δεν έχουν ξαναδεί. Αλλά πολλοί από αυτούς δεν ξέρουν πώς να το κάνουν πιο αποτελεσματικά, καθώς κανείς δεν γνωρίζει τους καλύτερους χώρους της πόλης, όπως κάνουν και οι ντόπιοι πολίτες. Για μια τέτοια περίπτωση, το TravelPapa έχει κάτι εντελώς νέο για να σας προσφέρει!

Έτσι, ποιος είναι ο ντόπιος; Ο ντόπιος, στην πραγματικότητα, είναι κυριολεκτικά κάθε άτομο που ζει σε μια πόλη για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, γνωρίζει πολλά για τις τοπικές του διακοπές, τα έθιμα, τις παραδόσεις, γνωρίζει την ιστορία της πόλης του, γνωρίζει τις κρυμμένες γωνίες του , τα όμορφα μέρη, τα καλύτερα αξιοθέατα και αξιοθέατα, τα πιο συναρπαστικά καταστρώματα παρατήρησης κ.ο.κ.

Αλλά γιατί είναι τόσο δροσερό να γίνει ένας τοπικός ακριβώς μαζί με το TravelPapa; Αφού ενταχθείτε δωρεάν στην πλατφόρμα μας, θα μπορείτε να τοποθετήσετε την περιγραφή του ταξιδιωτικού σας προγράμματος και τον απεριόριστο αριθμό των φωτογραφιών ή των γκαλερί βίντεο στο TravelPapa.com. Μετά την εγγραφή μπορείτε να προσθέσετε το εύρος των ενδιαφερόντων και των χόμπι σας καθώς και να καθορίσετε τη διάρκεια της περιοδείας και την τιμή της. Και το κύριο όφελος και το κεράσι στην τούρτα: δεν θα χρειαστεί να μας πληρώσετε προμήθειες ή άλλες αμοιβές για τις ταξιδιωτικές σας υπηρεσίες!

Οι βασικές προϋποθέσεις ένταξης είναι η μεγάλη αγάπη για την πατρίδα σας και η τεράστια επιθυμία να δείξουμε στους ξένους, όπως είναι γνωστό, πολλά μοναδικά μέρη. Έτσι, σας αρέσει να συναντάς νέους ανθρώπους, να περπατάς και να μιλάς ενδιαφέρουσες ιστορίες; Ή ίσως έχετε πολλά ενδιαφέροντα και γνωρίζετε τα πάντα για την πόλη σας, ξεκινώντας από τα πιο δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα και καταλήγοντας με τα καλύτερα εστιατόρια, τα πιο δροσερά νυχτερινά κέντρα ή τις περισσότερες κρυφές γωνιές;

Ενώστε το TravelPapa ως τοπικό σήμερα, επιλέξτε τα αγαπημένα σας πράγματα που σας ενδιαφέρουν και ετοιμαστείτε να συναντήσετε ξένους ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο!

Γίνετε τοπικοί

Κοινωνικό μερίδιο

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top