Deveniți un local cu TravelPapa!

Deveniți un local împreună cu TravelPapa astăzi pentru a reprezenta orașul dvs. și cele mai frumoase colțuri ale țării dvs.!

Călătoriile devin din ce în ce mai populare în zilele noastre și, pe măsură ce oamenii călătoresc mai des acum, încep să aibă nevoie de mai multe căi mai detaliate pentru a vedea lucrurile pe care nu le-au văzut înainte. Dar mulți dintre ei nu știu cum să o facă cel mai eficient, deoarece nimeni nu știe și cele mai bune locuri ale orașului, așa cum fac cetățenii locali. Pentru un astfel de caz, TravelPapa are ceva absolut nou de oferit pentru tine!

Deci cine este localul? Localul, de fapt, este literalmente orice persoană care locuiește într-un oraș pentru o perioadă destul de lungă, cunoaște multe despre sărbătorile sale locale, obiceiuri, tradiții, cunoaște istoria orașului său, este conștient de colțurile sale ascunse , locuri frumoase, cele mai bune atracții și obiective turistice, punctele de observare cele mai interesante și așa mai departe.

Dar de ce este atât de misto să devii un local exact împreună cu TravelPapa? După ce vă veți alătura gratuit platformei, veți putea plasa descrierea programului de călătorie și numărul nelimitat de galerii foto sau video pe TravelPapa.com. După înregistrare puteți adăuga o gamă de interese și hobby-uri, precum și pentru a stabili durata turneului și prețul acestuia. Și beneficiul principal și cireșul pe tort: ​​nu va trebui să ne plătiți comisioane sau alte taxe pentru serviciile de călătorie!

Principalele condiții de aderare sunt marele dragoste pentru patria ta și o mare dorință de a arăta străinilor cât mai multe locuri unice pe care le știi, pe cât posibil. Deci, vă place să întâlniți oameni noi, să vă plimbați și să povestiți niște povești interesante? Sau poate aveți o mulțime de interese și știți totul despre orașul dvs., pornind de la cele mai populare atracții turistice și terminând cu cele mai bune restaurante, cele mai tari cluburi de noapte sau cele mai multe colțuri ascunse?

Alăturați-vă astăzi companiei TravelPapa, selectați cele mai preferate lucruri pe care sunteți interesat și pregătiți-vă să întâlniți călători străini din întreaga lume!

Deveniți un localnic

Distribuția socială

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top