Călătoriți în jurul SUA împreună cu TravelPapa!

TravelPapa vă ajută să vă planificați călătoria în jurul SUA în cele mai interesante și interesante moduri!
Uneori nu este atât de ușor să vă planificați călătoria în întregime așa cum pare la prima vedere și când începeți să includeți din ce în ce mai multe locuri în lista "trebuie să vizitați", începeți să înțelegeți că este aproape imposibil să le vedeți pe toți în timpul unei singure vacanțe. Pentru astfel de cazuri, TravelPapa și ghidurile profesionale de turism privat sunt întotdeauna aici pentru a vă ajuta să vă planificați următoarea vacanță într-un astfel de mod, astfel încât să nu pierdeți nici o vizită importantă și să aduceți înapoi cât mai multe impresii din călătoria dvs., posibil. De data aceasta am ales cinci destinații principale de călătorie americane pentru a vă ajuta să vă planificați călătoria în jurul SUA și să alegeți exact acele orașe care vă vor plăcea cel mai mult. Verifică-i!

Turul cu patru ore de mers pe jos în jurul unuia dintre cele mai populare orașe și destinații de călătorie nu numai în Statele Unite ale Americii, dar și în întreaga lume oferă tuturor călătorilor posibilitatea de a vedea toate obiectivele sale principale, inclusiv faimoasa Beverly Hills , străzile sale frumoase și magazinele luxoase, centrul zgomotos, cei mai înalți zgârie-nori, palmieri și Hollywoodul interesant (cine știe, poate că vei fi destul de norocos să-ți întâlnești celebritățile preferate?). Nu ratați șansa de a merge la una dintre cele mai uimitoare aventuri de călătorie din întreaga dvs. viață din Los Angeles, împreună cu ghidul turistic privat al TravelPapa!

Verificați cele mai accesibile bilete de avion către Los Angeles.

Călătoriți în jurul SUA

(Foto de către ghidul turistic privat al TravelPapa, Irina Shustrova )

New York este exact acel oraș, care este aproape imposibil de explorat pe deplin, deoarece continuă să crească, să se dezvolte și să se schimbe, adăugând din ce în ce mai multe culori, obiective turistice, obiecte de artă și locuri interesante în programul său "must-see". Turul de mers pe jos de opt ore în jurul uneia dintre cele mai renumite destinații de călătorie din întreaga lume oferă tuturor vizitatorilor posibilitatea de a vedea toate colțurile ascunse și cele mai neobișnuite obiective turistice, pentru a nu pierde nimic și pentru a obține cât mai multe impresii de la ședere, așa cum este posibil. Vedeți Terminalul Grand Central, Sala Federală și faimoasa Wall Street, faceți o plimbare cu barca pe râul East, vizitați Memorialul 9/11, umblați în jurul World Trade Center și chiar mai mult. Trebuie doar să întrebi!

Verificați cele mai accesibile bilete de avion către New York.

Călătoriți în jurul SUA

(Photo by TravelPapa Ghidul privat de turism Frank Accardo )

Acest tur al plimbărilor de trei ore în jurul orașului Miami este o modalitate perfectă de a vă petrece timpul în oraș în cel mai bun și cel mai interesant mod posibil, rătăcind în jur și uitându-vă la atracțiile locale și obiecte de artă, cum ar fi Wynwood Walls și culorile lor uimitoare pitoresc , confortabile Wynwood Yard, Concrete Beach Brewery, sute de lucrări de artă graffiti care se schimbă cu fiecare zi și chiar mai mult! Ghidul turistic privat al TravelPapa permite tuturor vizitatorilor să vadă Miami din interior și să învețe mai bine lumea sa de artă. În cazul în care arta este inclusă în lista intereselor și hobby-urilor dvs., aceasta este o alegere perfectă pentru dvs.!

Verificați cele mai accesibile bilete de avion către Miami.

Călătoriți în jurul SUA

Acest tur de douăsprezece ore de mașină la unul dintre cele mai cunoscute orașe care nu doarme niciodată - Las Vegas - nu trebuie să fie descris, ca și cum nu au auzit despre el în zilele noastre? Toată lumea iubește străzile strălucitoare, o mulțime de iluminare, clădiri superbe, cazinouri mari și spiritul sărbătorii eterne! Și nu uitați de obiectivele turistice unice, cum ar fi, de exemplu, miniaturile celor mai plopi din lume din lume, pornind de la Turnul Eiffel din Paris și de la Statuia Libertății din New York. Începeți astăzi aventura împreună cu TravelPapa!

Verificați cele mai accesibile bilete de avion către Las Vegas.

Călătoriți în jurul SUA

(Foto de către ghidul turistic privat al TravelPapa, Irina Shustrova)

Turul de 10 ore de mers pe jos în jurul San Diego permite tuturor vizitatorilor din Statele Unite să vadă orașul cu cele mai mici detalii, ascultând istoria acestui loc, niște povești și legende locale și alte lucruri diferite. Mergeți în centrul orașului San Diego, mergeți la Orașul Vechi, bucurați-vă de ziua dvs. în Parcul Balboa și multe alte lucruri, în funcție de interesele și așteptările dvs. din călătoria dvs.

Verificați cele mai accesibile bilete de avion către San Diego.

Călătoriți în jurul SUA

(Fotografie de ghidul turistic privat al lui TravelPapa Alexey Gordeev )

Unde ai fost deja și în ce oraș visa să vizitezi? Începeți să vă planificați călătoria astăzi și să descoperiți cele mai accesibile bilete de avion către SUA împreună cu TravelPapa!


Distribuția socială

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top