Китай Airlines е нов полет Лондон - Тайпе

Китай Airlines през декември стартира нов полет до Лондон - Тайпе


Китай Airlines авиокомпания днес обяви графика за новия си полет. Полети ще се експлоатират между лондонското летище Гетуик и Таоян International Тайпе. След пет години пауза нова авиокомпания поднови полетите си в тази посока.
Нон-стоп полети ще се извършват 4 пъти седмично. Полетът ще отнеме малко повече от 13 часа на самолет Airbus A350-900. Самолетът може да побере на борда до 306 пътници.

Представители на авиокомпанията заяви, че възобновяването на полетите от Великобритания до Тайван и обратно прави посещение в тези страни по-достъпни и удобни за пътниците. Сега мнозина ще бъде в състояние да се движи по директен полет, спестяване на време.

В допълнение, авиокомпанията предлага на пътниците, заминаващи от Великобритания , много други области, като възможност да пътува до много страни в Азия и Австралия. A350 самолет се е утвърдила като най-популярните пътниците на самолета.

Резервирайте полети с TravelPapa до най-новите маршрути.
Не забравяйте да резервирате пътуване до Лондон
Не забравяйте да резервирате турне в Тайван
социално Share

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Alena Shapovalova

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top