Επισκεφθείτε την Ουκρανία μαζί με το TravelPapa!

Ξεκινήστε να σχεδιάζετε το επόμενο ταξίδι σας σήμερα και επισκεφθείτε την Ουκρανία μαζί με το TravelPapa!
Είναι πάντα ωραίο να ξεκινήσετε την εβδομάδα σας προγραμματίζοντας τις νέες περιπέτειες, ειδικά εάν πρόκειται πραγματικά να πάτε σε ένα νέο ταξίδι πολύ σύντομα. Αυτή η Δευτέρα η TravelPapa σας προσφέρει τρεις πιο ενδιαφέρουσες εκδρομές στους τρεις κύριους τουριστικούς προορισμούς της Ουκρανίας , που παρέχονται από τους επαγγελματίες ξεναγούς μας, έτσι σε περίπτωση που σκεφτήκατε ποτέ να επισκεφτείτε την Ουκρανία , αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή. Ελέγξτε τα έξω!

Η περιήγηση με τα πόδια σε τρεις ώρες μαζί με τον ιδιωτικό τουριστικό οδηγό, επιτρέπει σε όλους τους επισκέπτες να δουν την πρωτεύουσα της Ουκρανίας από μέσα, επισκέπτοντας τα κύρια αξιοθέατα, περπατώντας στους πιο όμορφους δρόμους της, ακούγοντας τις ιστορίες για την ιστορία του Κιέβου , τοπικές θρύλους και πολλά άλλα πράγματα. Επισκεφθείτε τη διάσημη πλατεία Ανεξαρτησίας, τις χρυσές πύλες, την Όπερα, παρακολουθήστε τη Μονή του Αγίου Μιχαήλ, εισάγετε τον καθεδρικό ναό της Αγίας Σοφίας και ακόμα περισσότερα - απλά πρέπει να ρωτήσετε!

Ελέγξτε τις πιο προσιτές αεροπορικές πτήσεις προς Κίεβο.

Επισκεφθείτε την Ουκρανία

(Φωτογραφία από τον ιδιωτικό ξεναγό της TravelPapa Kate Dobromishev )

Υπάρχει κάποιος που σήμερα δεν έχει ακούσει ακόμα για την εκπληκτικά φιλόξενη ουκρανική πόλη της Οδησσού , η οποία θεωρείται πραγματικά ένα από τα κυριότερα πολιτιστικά και τουριστικά κέντρα ολόκληρης της χώρας, με την εκπληκτική αρχιτεκτονική, τα ιστορικά μνημεία, τις ωραίες παραλίες και τη γοητευτική παραλία; Σίγουρα, δεν έχουν απομείνει τέτοιοι άνθρωποι! Επισκεφθείτε αυτήν την περιήγηση γύρω από την Οδησσό εδώ και δυόμισι ώρες και δείτε τα κυριότερα τουριστικά αξιοθέατα, όπως η πανέμορφη Όπερα (προσπαθήστε να μπείτε μέσα ή ακόμη και να παρακολουθήσετε την όπερα), να περπατήσετε γύρω από την πλατεία Sobornaja, να κρυώσετε σε ένα από τα πολυάριθμες καφετέριες στην οδό Deribasovskaya ή παρακολουθήστε τους περαστικούς στο τοπικό ζεστό κήπο της πόλης, ακούστε τις πολυάριθμες και πολυάριθμες τοπικές ιστορίες και θρύλους κατά τη διάρκεια του καφέ με τον ιδιωτικό ξεναγό του TravelPapa και ακόμα περισσότερα!

Ελέγξτε τα πιο προσιτά αεροπορικά εισιτήρια προς Οδησσός.

Επισκεφθείτε την Ουκρανία

(Φωτογραφία από τον ιδιωτικό ξεναγό της TravelPapa Helen Kr)

Το Lviv σήμερα θεωρείται πραγματικά μία από τις ωραιότερες πόλεις της Ουκρανίας και ολόκληρης της Ανατολικής Ευρώπης γενικά, καθώς πολλοί διαφορετικοί διεθνείς αρχιτέκτονες από όλο τον κόσμο συμμετείχαν στην οικοδόμηση των ιστορικών κτιρίων του κέντρου της πόλης, δημιουργώντας μια απολύτως εκπληκτική και γοητευτική ατμόσφαιρα της πόλης. Αυτές οι ιδιωτικές περιηγήσεις γύρω από το Lviv togerther με τον ιδιωτικό τουριστικό οδηγό του TravelPapa επιτρέπουν σε όλους τους ξένους επισκέπτες της χώρας να δουν τα κυριότερα αξιοθέατα και τα όμορφα μέρη της πόλης, όπως την πλατεία Rynok, την πανέμορφη Όπερα, το Παλαιό Εβραϊκό Τμήμα , γραφικές παλιές εκκλησίες που είναι κυριολεκτικά απλωμένες σε όλη την πόλη και πολλά άλλα πράγματα.

Ελέγξτε τα πιο προσιτά αεροπορικά εισιτήρια προς Λβιβ.

Επισκεφθείτε την Ουκρανία
(Φωτογραφία από τον ιδιωτικό ξεναγό του TravelPapa Taras Kobryn )

Ποια πόλη θα θέλατε να επισκεφθείτε περισσότερο; Ξεκινήστε να σχεδιάζετε το ταξίδι σας σήμερα και ανακαλύψτε τις πιο προσιτές αεροπορικές πτήσεις προς την Ουκρανία μαζί με το TravelPapa!

Κοινωνικό μερίδιο

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top