United Airlines е новите маршрути

United Airlines обяви нови маршрути
United Airlines


United Airlines обяви старта на нов полет от летище Пейн поле (Евърет) в Денвър и Сан Франциско , от есента на 2018. Графикът може да бъде намерена на 6 ежедневни полети.
Тази точка може да се нарече исторически, тъй като преди 80 години, той е служил като първия полет Юнайтед от Пейн Фийлд.

Според авиокомпанията, този път ще даде повече възможности на пътниците да пътуват и това ще бъде много удобен за бизнес пътници. Известно е, че пътниците ценят своето време и комфорт по време на полет, както и полетът ще даде възможност на пътниците да се постигнат бързи Денвър и Сан Франциско .

По-рано през май, Аляска Вие Air Group е информиран за новата си услуга. Също така през есента на 2018, за да започне обслужване на пътници от 9 ежедневни полети до дестинации по западното крайбрежие от Орегон до Калифорния. Във връзка с новите услуги, предлагани от Аляска и Юнайтед, е изграждането на нов терминал, където две врати / отпътуване порта ще служи на нови маршрути.

В момента Обединени полети 36 носи между различните големи летища в САЩ и международното летище Такома (Сиатъл). С въвеждането на нови полети на авиокомпанията ще предложи повече от 120 свързващи полети, които ще допринесат за увеличаване на пътникопотока.

Резервирайте евтини полети до TravelPapa и в крак с последните новини авиокомпаниите.


Не забравяйте да запазите една вълнуваща екскурзия или турне в САЩ Сан Франциско екскурзовод


социално Share

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Alena Shapovalova

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top