Ταξίδι στη Μαδαγασκάρη για τις επόμενες διακοπές σας

Τώρα είναι πιο εύκολο να προγραμματίσετε το ταξίδι σας στη Μαδαγασκάρη με το TravelPapa και τους ξεχωριστούς ξεναγούς μας!
Το φθινόπωρο πλησιάζει πολύ γρήγορα και το καλοκαίρι θα τελειώσει πολύ σύντομα, πράγμα που σημαίνει ότι η υψηλή περίοδος είναι επίσης σχεδόν ολοκληρωμένη, δεν θα υπάρχουν υπερπλήρεις δρόμοι στους δημοφιλείς (και όχι τόσο δημοφιλείς) τουριστικούς προορισμούς, οι τιμές μειώνονται και είναι Όλο και πιο ευχάριστο να επισκεφθείτε τα αξιοθέατα. Έτσι, είναι σίγουρα η ώρα να αρχίσετε να σχεδιάζετε τις επόμενες διακοπές σας και τι να ξεχνάτε για τους περιστασιακούς προορισμούς ταξιδιού και να σκεφτείτε κάτι ... ασυνήθιστο; Σήμερα, το TravelPapa επέλεξε τη Μαδαγασκάρη ως τον επόμενο δυνατό ταξιδιωτικό προορισμό σας και βρήκε τρεις πιο ενδιαφέρουσες περιηγήσεις σε όλη τη χώρα για να σας βοηθήσει να προγραμματίσετε το ταξίδι σας στη Μαδαγασκάρη με τους πιο ενδιαφέροντες και συναρπαστικούς τρόπους. Ελέγξτε τα έξω!

Αυτή η επταήμερη διαδρομή με λεωφορείο στην πρωτεύουσα της περίφημης Μαδαγασκάρης, την πόλη Ανταναναρίβο , επιτρέπει σε όλους τους ταξιδιώτες να δουν όλα τα κύρια αξιοθέατα της γραφικής αυτής πόλης, όπως το Παλάτι της Βασίλισσας, τοπικές ζωντανές αγορές με όλα τα χρώματα, Τα εμπορικά κέντρα και τα μικροπωλεία, το πανέμορφο λόφο Ambohimanga, το οποίο, παρεμπιπτόντως, περιλαμβάνεται ακόμη και σήμερα στον κατάλογο της παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, ανακαλύψτε το ιστορικό και πολιτιστικό κέντρο της πόλης και πολλά άλλα - απλά πρέπει να ρωτήσετε!

Ελέγξτε τα οικονομικά αεροπορικά εισιτήρια προς Ανταναναρίβο.

Ταξίδι στη Μαδαγασκάρη

(Φωτογραφία από τον ιδιωτικό ξεναγό του TravelPapa Luc Rabearison )

Αυτή η περιήγηση δύο ημερών επιτρέπει σε όλους τους ταξιδιώτες να επισκεφθούν τα εκπληκτικά γραφικά φυσικά καταφύγια της Μαδαγασκάρης, όπως το Reserve of Andasibe, το ιδιωτικό πάρκο της Βακόνας και το εξωτικό πάρκο της Μαδαγασκάρης που είναι διάσημα σε όλη τη χώρα, λόγω της απόλυτα ποικίλης και εξωτικής χλωρίδας Και της πανίδας, όπου είναι ακόμη δυνατή η παρακολούθηση των τοπικών ειδών άγριων ζώων στο φυσικό τους περιβάλλον. Μην χάσετε την ευκαιρία να πάρετε μια από τις πιο μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες σε όλη τη ζωή σας!

Ταξίδι στη Μαδαγασκάρη
(Φωτογραφία από τον ιδιωτικό ξεναγό του TravelPapa Luc Rabearison)

Η περιοδεία "Madagascar Wildlife" με τον επαγγελματικό ιδιωτικό τουριστικό ξεναγό της TravelPapa παρέχει σε όλους τους ξένους ταξιδιώτες μια ιδανική ευκαιρία να δουν όλα τα κύρια φυσικά καταφύγια της χώρας, συμπεριλαμβανομένου του διάσημου εθνικού πάρκου Andasibe και του γνωστού Εθνικού Πάρκου Tsingy of Bemaraha. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την άγρια ​​φύση της Μαδαγασκάρης, τα ζώα της και τα εξωτικά φυτά, να κάνετε μια περιήγηση ή μια εκδρομή για σαφάρι και να μάθετε περισσότερα για την ιστορία αυτών των τόπων, εξερευνώντας την περιοχή με τον οδηγό.

Ταξίδι στη Μαδαγασκάρη
(Φωτογραφία από τον ιδιωτικό ξεναγό του TravelPapa Jean Elisee Christian Rakotondrajoa )

Ενδιαφερόμενος? Ξεκινήστε να προγραμματίζετε τις διακοπές σας στη Μαδαγασκάρη σήμερα και να ελέγξετε τις πιο προσιτές αεροπορικές πτήσεις προς τη Μαδαγασκάρη με το TravelPapa!

Κοινωνικό μερίδιο

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top