Οι πτήσεις Euro γίνονται ευκολότερες αυτό το χειμώνα!

Οι πτήσεις της Ευρώπης γίνονται πιο βολικές και ευκολότερες αυτό το χειμώνα.

Ευρωπαϊκές πτήσεις

Η TravelPapa ανακοινώνει την επέκταση του ευρωπαϊκού χρονοδιαγράμματος της Lufthansa από το φθινόπωρο του τρέχοντος έτους έως το χειμώνα του 2018.

Πρόσθετες διαδρομές θα είναι έτοιμες για κράτηση από το τέλος της 10/17 αναχώρησης Φρανκφούρτη, Γερμανία προς: ΙΤΑΛΙΑ : Γένοβα; Μπάρι και Κατάνια. Και ΙΣΠΑΝΙΑ : Pamplona (πρώτη πτήση).

Γερμανία Ιταλία Γένοβα Ιταλία Κατάνια
Ιταλία Μπάρι Ισπανία Παμπλόνα


Οι πελάτες της TravelPapa μπορούν να επισκεφθούν πριν από τις εισηγμένες ιταλικές πόλεις 3 φορές την εβδομάδα είτε για να απολαύσουν ρομαντικές, υπέροχες απόψεις της Ιταλίας είτε για να κάνουν επιχειρήσεις. Τι θα μπορούσε να είναι πιο ευχάριστο από το να απολαύσετε το πρωί εσπρέσο και εφημερίδα σε ένα καθαρό ιταλικό καφενείο, που βρίσκεται κάπου σε ένα θορυβώδες από το δρόμο!

Καθώς και η υπάρχουσα διαδρομή αναχώρησε από το Μόναχο, η Γερμανία θα περιέχει τις εξής πρόσθετες διαδρομές: Ναντ , Γαλλία . Γλασκώβη, Σκωτία και Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα, Ισπανία.

Μόναχο Γερμανία
Γαλλία
Σκωτία
Ισπανία

Αυτές οι πτήσεις θα ισχύσουν για κρατήσεις από τις 29 Οκτωβρίου αναχώρησης το χειμώνα. Λόγω της αυξημένης αγοράς, τα ταξίδια στη Νάντη και τη Γλασκόβη θα αυξηθούν έως και 4 φορές την εβδομάδα.

Μην ξεχάσετε να κάνετε κράτηση για συναρπαστικές εκδρομές στη Γερμανία .
Κάντε κράτηση για ιδιωτικές εκδρομές στην Ιταλία .
Εκδρομές βιβλίων και ιδιωτικές εκδρομές στην Ισπανία .
Κάντε κράτηση σε ιδιωτικές εκδρομές στη Γαλλία .
Κάντε ιδιωτική περιήγηση στη Σκωτία .
Κοινωνικό μερίδιο

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Natalia Putareva


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top