Delta Airlines = комфорта на пътниците

Delta Airlines се грижи за комфорта на пътниците
Delta Airlines


Този месец авиокомпанията Delta е инсталиран на задната седалка във всичките си развлечения самолети екрани с Delta Studio. Вицепрезидент на авиокомпанията твърди, че Delta превъзхожда всички авиокомпании за броя на самолет, оборудван с такива екрани.

По мнението на пътниците, които ползват услугите на въздушен превозвач, развитие на забавления на борда на самолета, както и инвестициите в него е важен момент, който трябва да се обърне внимание.

По време на полет пътниците могат да се свържат своите електронни устройства до Delta Studio и да гледате филми, да играят на своите таблети, лаптопи или смартфони.
Delta Airlines


В момента, развлекателна програма на борда на самолета включва повече от 300 филма, 750 телевизионни предавания, както и 2000 песни. Авиокомпанията си сътрудничи с най-известните студиа постоянно да обновяват съдържанието Delta Studio. Затова дори и честото-лоялни клиенти няма да скучаят по време на полета, и те ще бъдат в състояние да изберете филма, за да ви хареса.

В близко Delta Airlines планира да добави в своя парк от 250 нови самолети, оборудвани с всичко необходимо, за да се гарантира, че пътниците се чувстват комфортно по време на полета. Нови офиси Delta Sky Club ще се отвори в Сиатъл, Атланта и Денвър.

Купете евтини самолетни билети с TravelPapa на авиокомпания Delta и гледане на филми - какво ново.

Не забравяйте да поръчате интересни обиколки в Съединените американски щати


социално Share

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Alena Shapovalova

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top