Ανακαλύψτε το Ισραήλ με το TravelPapa

Το TravelPapa σας βοηθά να ανακαλύψετε το Ισραήλ με τους πιο ενδιαφέροντες τρόπους.
Το Ισραήλ μπορεί να θεωρηθεί πραγματικά μια από αυτές τις χώρες, η οποία είναι εξίσου δημοφιλής όλο το χρόνο, λόγω των πολλαπλών τουριστικών αξιοθέατων που μπορούν να προσελκύσουν την προσοχή κανενός ακόμη και από τους πιο έμπειρους ταξιδιώτες που είχαν δει πολλά από τα πιο ασυνήθιστα και εξωτικά Πράγματα. Μερικοί από αυτούς έρχονται εδώ για να εξερευνήσουν την αρχαία ιστορία της χώρας, μερικοί από αυτούς ενδιαφέρονται για τα τοπικά ιερά μέρη, μερικοί προσελκύονται από τη διάσημη Νεκρά Θάλασσα, μερικοί από αυτούς έρχονται για καταδύσεις κ.ο.κ. Το TravelPapa έχει επιλέξει τρεις κύριες περιηγήσεις γύρω από τα πιο δημοφιλή μέρη της χώρας, προκειμένου να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε το Ισραήλ με τους πιο μοναδικούς τρόπους. Ελέγξτε τα έξω!

Ανακαλύψτε την καταπληκτική χώρα του Ισραήλ και την πανέμορφη πόλη της Ιερουσαλήμ , όλα τα κύρια αξιοθέατα, την πλούσια ιστορία της πόλης και της χώρας γενικά, τα έθιμα, τις παραδόσεις και τον πολιτισμό της, τα κύρια αρχιτεκτονικά και αρχαιολογικά αξιοθέατα της και πολλά άλλα πράγματα, Για τα ενδιαφέροντα και τις προσδοκίες σας από τη διαμονή σας στη χώρα.

Ανακαλύψτε το Ισραήλ

(Φωτογραφία από τον ιδιωτικό ξεναγό του TravelPapa Patrick Harlaar )

Παρακολουθήστε την ιστορική και πολιτιστική περιήγηση πέντε ωρών από το Yafo , ένα από τα παλαιότερα λιμάνια του κόσμου, που αναφέρεται στη Βίβλο και στην ελληνική μυθολογία στο Τελ Αβίβ και επισκεφθείτε το μεγαλύτερο μέρος των δημοφιλέστερων τοπικών αξιοθέατων του Ισραήλ, συμπεριλαμβανομένου του γραφικού Πύργος ρολογιών και έντονη αγορά ψύλλων, Εκκλησία Αγίου Πέτρου και Jaffa Talles, Πύλες του Ραμσή ΙΙ, τεράστιο λιμάνι, τοπικό σιδηροδρομικό σταθμό και πολλά άλλα. Απλά πρέπει να ρωτήσετε!

Ελέγξτε τα πιο προσιτά αεροπορικά εισιτήρια προς Τελ Αβίβ.

Ανακαλύψτε το Ισραήλ

(Φωτογραφία από τον ιδιωτικό τουριστικό οδηγό του TravelPapa Nico )

Επισκεφθείτε την περιήγηση με αυτοκίνητο στη Νεκρά Θάλασσα, η χαμηλότερη θέση στη Γη, δείτε τον Τάφο του Ιησού, το Όρος του Γολγοθά, το Θολωτό Τείχος και άλλα διάσημα ιερά μέρη του Ισραήλ και στη συνέχεια ολοκληρώστε το ταξίδι σας με τον γραφικό ποταμό Ιορδάνη και την έρημο του Ιούδα Από τα πιο όμορφα μέρη σε ολόκληρη τη χώρα.

Ανακαλύψτε το Ισραήλ

(Φωτογραφία από τον ιδιωτικό τουριστικό οδηγό του TravelPapa Nico)

Ξεκινήστε να σχεδιάζετε το ταξίδι σας στο Ισραήλ και ανακαλύψτε τις πιο προσιτές αεροπορικές πτήσεις προς το Ισραήλ με το TravelPapa.


Κοινωνικό μερίδιο

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top