Iberia е 4-звезден Авиокомпания

Iberia Airlines бе признат от Skytrax звания 4-звезден авиокомпания
Iberia Airlines

Организация Skytrax рейтинг се основава на характеристиките и качеството на обслужване на испанската авиокомпания. Оценката отразява на качеството на обслужване, сервиз и личните отношения на работниците и служителите на пътниците във въздушния транспорт. През 2016 г., Iberia Airlines е признат за най-точни авиокомпания в света. В допълнение, Iberia е получил наградата за най-добре извършени промени в авиокомпанията.
Skytrax е присъдил на Iberia Airlines повече звезди след три седмици на обстоен анализ на компанията. 4-звезден рейтинг отразява на високото ниво на качество, обслужване и внимание на персонала на пътниците на авиокомпаниите, както по време на пътуването със самолет и летища.
Iberia Airlines проведе реорганизация авиокомпания замени по-голямата част на самолета, се обновяват места в пилотските кабини на бизнеса и икономиката класове, създадоха клас премия икономика за самолетни пътувания на дълги разстояния. Също така, Iberia е първият превозвач, която е оборудвана си WI-FI равнини.
В този момент, Iberia Airlines призната за най-добрата авиокомпания на маршрути между Европа и Латинска Америка . Авиокомпанията, заедно с дъщерно дружество Iberia Express и партньор Iberia регионално / Air Nostrum прави около 600 полета дневно.
С Travelpapa всеки има шанс да резервирате евтини самолетни пътувания на един от най-добрите авиокомпании в света.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Alena Shapovalova


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top