Продажба на Delta: Каютите One Suites и Premium Select

Продажба на Delta: One Suites и Premium Select тарифи за полети, идващи от САЩ до Азия.

Уважаеми пътници,

TravelPapa с радост обявява началото на DELTA SALE : One Suite и Delta Premium Изберете този юни.

Продажба на делта

Да се ​​наслаждаваме на подобрения бизнес комфорт в кабината с продуктите на One Suite и Premium Select, които дебютираха на новия Airbus A350 на Delta. Първият полет от Детройт (DTW) до Нарита (NRT) на този самолет ще се състои на 30 октомври
2017 г. Delta Airlines се преструва, че е първата американска авиокомпания, която ще поддържа принципите на екологосъобразна горивна политика и ориентирани към клиента функции, за да подобри летателния си опит.

В допълнение към полет DTW-NRT, билетите Delta Premium Select ще бъдат продадени за конкретни пътувания от Детройт (DTW) до Seol (ICN) , планирани на 16 ноември
2017 г. и по-нататък, също на няколко полета от Детройт (DTW) до Пекин (ПЕК) , планирано на 17 януари 2018 г. и след това.

По този начин
въздушният автобус A350 на дълги разстояния ще разшири Тихия океан на Делта, ориентиран главно към трансасиатични маршрути с дълги разстояния между САЩ и Азия. Добрата новина тук е, че новото въздухоплавателно средство се очаква да съответства на 20% намаление на оперативните разходи на седалка в сравнение с Boeing 747-400, което ще замени.

TravelPapa - по-лесно е да откриете мистериозната Азия!


Социално споделяне

Facebook Google кикотене

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Natalia Putareva

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top