Πώληση Delta: Καμπίνες One Suites και Premium Select

Πώληση Delta: One Suites και Premium Επιλέξτε ναύλοι για πτήσεις που προέρχονται από ΗΠΑ προς Ασία.

Αγαπητοί επιβάτες,

Η TravelPapa είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της DELTA SALE : One Suite και Delta Premium Επιλέξτε τον Ιούνιο.

Δέλτα πώληση

Ας απολαύσουμε τη βελτιωμένη άνεση στις καμπίνες των επιχειρήσεων με τα προϊόντα One Suite και Premium Select να γίνονται το ντεμπούτο του νέου Airbus A350 της Delta. Η πρώτη πτήση από το Detroit (DTW) προς το Narita (NRT) σε αυτό το αεροσκάφος θα πραγματοποιηθεί στις 30 Οκτωβρίου
2017 . Η Delta Airlines προσποιείται ότι είναι η πρώτη αμερικανική αεροπορική εταιρεία, η οποία θα διατηρήσει τις αρχές της φιλικής προς το περιβάλλον πολιτικής καυσίμων και των προσανατολισμένων προς τον πελάτη χαρακτηριστικών για να βελτιώσει την πτήση της.

Εκτός από την πτήση DTW-NRT, τα εισιτήρια Delta Premium Select θα πωληθούν σε συγκεκριμένες εκδρομές που ξεκίνησαν από το Ντιτρόιτ (DTW) στο Seol (ICN) , προγραμματισμένες στις 16 Νοεμβρίου
2017 και μετά, επίσης σε αρκετές πτήσεις από το Ντιτρόιτ (DTW) (PEK) , που έχει προγραμματιστεί στις 17 Ιανουαρίου 2018 και μετά.

Με αυτόν τον τρόπο,
το A350 για μεγάλες αποστάσεις θα επεκτείνει το Δίκτυο Ειρηνικού του Δέλτα, προσανατολισμένο κυρίως σε δρομολόγια μεγάλων αποστάσεων μεταξύ ΗΠΑ και Ασίας. Τα καλά νέα εδώ είναι ότι το νέο αεροσκάφος αναμένεται να ταιριάξει κατά 20 τοις εκατό μείωση των λειτουργικών εξόδων ανά θέση σε σύγκριση με το Boeing 747-400, το οποίο θα αντικαταστήσει.

TravelPapa - είναι πιο εύκολο να ανακαλύψετε τη μυστηριώδη Ασία!


Κοινωνικό μερίδιο

Facebook Google Κελάδημα

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Natalia Putareva

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top