Екскурзия до Исландия - пътуване до мечтите си

Направете всичките си мечти за пътувания в Исландия с частни екскурзоводи на TravelPapa.

Всеки пътник има точно това пътуване, което определено ще помни през целия си живот. Тези пътувания се различават много от случаите, тъй като те ни дават огромно количество незабравими емоции, много впечатления и зашеметяващи спомени. Има места, които никога няма да оставят никой безразличен, след като са го посетили. Исландия е точната очарователна страна, така че след като сте били там, вие искате да идвате там отново и отново. Открийте страната и направете всичките си мечти за пътуване в Исландия с TravelPapa !

Посетете всички основни природни забележителности на Исландия по време на десет часа пътуване с автобус и вижте неописуемата красота на страната, като известния национален парк Þingvellir (разходка из местата, където е заснет филм Game of Thrones), необичайната термична зона, Огромните гейзери, извисяващи се над местните околности, езерото Laugarvatn с горещите зони за кипене, зашеметяващите Факи водопади и много други неща, които си струва да посетите поне веднъж в живота си. Просто трябва да попитате!

Вижте най- достъпните самолетни билети до Рейкявик.

Екскурзия до Исландия

(Снимка от частния екскурзовод на TravelPapa Hugi )

Южното крайбрежие на Исландия има някои от основните атракции на цялата страна, както вулкани, ледници, водопади, черни плажове, села и др. Вижте прочутия ледник Eyjafjallajökull и едноименния вулкан, който е получил своята слава по целия свят, след като избухна през 2010 г. Освен това, вижте водопада Seljalandsfoss и водопада Skógafoss, лед Mýrdalsjökull с вулкана Katla под лед, черен Плаж Reynisfjara с базалтови стелажи Reynisdrangar в морето и много други невероятни неща със собствените си очи, връщайки у дома най-светлите впечатления от най-доброто пътуване в живота си.

Екскурзия до Исландия

(Снимка от частния екскурзовод на TravelPapa Gudrun Helga Sigurdardottir )

Оставете града и цялата цивилизация, за да видите най-впечатляващото и запомнящо се шоу на Исландия, извършено по своята същност. Нашият може да се проведе само от средата на септември и началото на април, тъй като е най-доброто време да видите великолепните Северни светлини на Исландия и всички планети, звезди, стрелец и дори Млечния път. Така че, ако планирате да посетите Исландия по-близо до края на тази година - не пропускайте тази перфектна възможност да видите тази природа с вашите очи!

Екскурзия до Исландия

(Снимка от частния екскурзовод на TravelPapa Gudrun Helga Sigurdardottir)

Исландците са оцелели на безплодния остров заради това, което морето е дало. Това са били риба, акула, китове, морски птици, но също и агнешко месо и друго месо, билки, мляко и млечни продукти, но не толкова хляб. Тази обиколка Ви дава отличен преглед на храната в по-старите дни, както и разбиране за това как исландците са оцелели оттогава. Разходете се в центъра на град Рейкявик, за да слушате исландската храна и да опитате най-необичайните морски ястия в живота си!

Екскурзия до Исландия

(Снимка от частния екскурзовод на TravelPapa Gudrun Helga Sigurdardottir)

Интересува ли ви? Започнете да планирате пътуването си днес и открийте най- достъпните самолетни билети до Исландия с TravelPapa!

Социално споделяне

Facebook Google кикотене

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top