Αεροπορικά εισιτήρια από Μαδρίτη προς Γενεύη με Ιβηρία

Φτηνές πτήσεις από Μαδρίτη προς Γενεύη με Iberia για TravelPapa, δείτε τα φίλτρα στην αριστερή πλευρά για να επιλέξετε Iberia Airline.

Αεροπορικά εισιτήρια από Μαδρίτη προς Γενεύη με Ιβηρία

Φέτος, το 2017, η Iberia Airlines γιορτάζει την 70ή επέτειο της πρώτης πτήσης της προς την Ελβετία. Η Iberia Airlines πραγματοποίησε τις πρώτες πτήσεις της από τη Μαδρίτη, την Ισπανία στη Γενεύη της Ελβετίας το 1947 - τον 5ο Διεθνή Προορισμό της Iberia Airlines. Σήμερα, η Iberia Airlines πραγματοποιεί 112 πτήσεις μεταξύ της Μαδρίτης, της Ισπανίας και της Γενεύης, της Ζυρίχης, της Βασιλείας (Ελβετία) εβδομαδιαίως. Μπορείτε να κλείσετε πτήσεις από τη Μαδρίτη, την Ισπανία προς τα μεγάλα αεροδρόμια της Ελβετίας με το TravelPapa , δείτε τα φίλτρα στην αριστερή πλευρά για να επιλέξετε την Iberia Airlines.

Iberia Φτηνές πτήσεις με το TravelPapa

Από τον Οκτώβριο του 2017, η Iberia θα πραγματοποιεί 27 εβδομαδιαίες πτήσεις από τη Μαδρίτη στη Γενεύη . Οι επιβάτες έχουν τη δυνατότητα να κάνουν κράτηση στη Βασιλεία της Ελβετίας. Η Iberia Airlines είναι μέλος της Oneworld Alliance και είναι ο κορυφαίος μεταφορέας σε προορισμούς μεταξύ Ευρώπης και Λατινικής Αμερικής. Σύμφωνα με την Flightstats, η Iberia Airlines εξακολουθεί να είναι η αεροπορική εταιρεία του κόσμου με τις περισσότερες ώρες λειτουργίας το 2016. Η αεροπορική εταιρεία Iberia προσφέρει δρομολόγια σε 123 δρομολόγια στην Ευρώπη, την Αμερική, την Αφρική, τη Μέση Ανατολή και την Ασία.

Τα πιο δημοφιλή αεροδρόμια της Iberia Airlines για ταξιδιώτες που πετούν από την Ελβετία είναι η Γκραν Κανάρια, το Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα και η Αστούριας στην Ισπανία. Σαν Χοσέ, Μπουένος Άιρες, Σαντιάγο της Χιλής και Λίμα στη Λατινική Αμερική. Μαϊάμι στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Κοινωνικό μερίδιο

Facebook Google Κελάδημα

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Oksana Gogu

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top