Zboruri de la Madrid la Geneva cu Iberia

Zboruri ieftine din Madrid spre Geneva cu Iberia pe TravelPapa, vizualizați filtrele din stânga pentru a călători Aeroportul Iberia.

Zboruri de la Madrid la Geneva cu Iberia

În acest an, în 2017, Iberia Airlines sărbătorește cea de-a 70-a aniversare a primului său zbor către Elveția. Iberia Airlines a operat primele zboruri de la Madrid, Spania la Geneva, Elveția în 1947 - a 5-a Destinație Internațională a Iberia Airlines. În prezent, compania Iberia Airlines efectuează zboruri pe linia 112 între Madrid, Spania și Geneva, Zurich, Basel (Elveția) săptămânal. Puteți rezerva zboruri de la Madrid, Spania la aeroporturile principale din Elveția cu TravelPapa , vizualizați filtrele din stânga pentru a selecta Iberia Airlines.

Iberia Zboruri ieftine cu TravelPapa

Începând cu octombrie 2017, Iberia va efectua 27 de zboruri săptămânale de la Madrid la Geneva . Pasagerii au posibilitatea de a face rezervări la Basel, Elveția. Iberia Airlines este un membru al Alianței Oneworld și este cel mai important transportator pe destinații între Europa și America Latină. Potrivit companiei Flightstats, Iberia Airlines este încă cea mai rapidă companie aeriană din lume în 2016. Compania aeriană Iberia oferă rute către 123 de rute din Europa, America, Africa, Orientul Mijlociu și Asia.

Cele mai populare aeroporturi Iberia Airlines pentru călătorii care zboară de la Elveția sunt Gran Canaria, Santiago de Compostela și Asturias în Spania; San José, Buenos Aires, Santiago de Chile și Lima în America Latină; Miami în Statele Unite.

Distribuția socială

Facebook Google Stare de nervozitate

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Oksana Gogu

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top