Tururi germane pentru toată lumea

Descoperiți toate atracțiile principale ale Germaniei în cadrul tururilor germane, oferite de TravelPapa.

Există o mulțime de motive diferite care au o influență destul de mare asupra alegerilor călătorilor la următoarea destinație a călătoriei. Unii oameni preferă să se rătăcească pe străzile orașului necunoscut, privind monumentele arhitecturale și obiectele de artă modernă, alții sunt îndrăgostiți de istorie, castele antice, ruine și vechi monumente istorice din epoca trecută, iar unii oameni iubesc natura, Lacuri limpezi și aer curat de păduri verzi. În cazul în care, dacă vă place foarte mult, ceea ce face destul de greu să vă decideți la următoarea oprire, TravelPapa vă oferă câteva dintre tururile noastre germane pentru a include toate preferințele dvs. în călătoria singulară. Verifică-i!

  • Tur de vizitare a obiectivelor turistice

Turul de o oră de mers pe jos "Berlin All In" vă permite să vedeți cu ușurință toate vizitele principale ale capitalei germane din Berlin, inclusiv vizite precum vizita Brandenburg Gate, Checkpoint Charlie, clădirea Reichstag superba, memorialul evreiesc mare și multe Multe alte lucruri, astfel încât să nu pierdeți nici măcar cel mai mic lucru, în timp ce rămâneți în oraș. Trebuie doar să întrebi!

Verificați cele mai accesibile bilete de avion către Berlin.

Tururi germane

(Photo by TravelPapa ghid turistic privat Finn Ballard )

  • Tur istoric

Simțiți-vă că atmosfera veche deosebită a celor mai populare locuri istorice din Berlin , în cadrul Turului Berlinului din Războiul Rece , reprezentat de astfel de atracții turistice importante, cum ar fi Checkpoint Charlie, Casa de Miniștri, Ghost Station și, bineînțeles, , Care astăzi este reprezentată de segmentele mici separate și de un segment mare al zidului, folosit astăzi drept galeria de artă modernă în aer liber, numită Galeria East Side, unde toți artiștii graffiti contemporani din întreaga lume reprezintă lucrările lor .

Tururi germane

(Photo by TravelPapa ghid turistic privat Finn Ballard)

  • Tur turistic

Celebrul Castel Neuschwanstein merită cu siguranță vizitat, mai ales dacă ați ales să rămâneți în Germania în timpul vacanței dvs. Este destul de convenabil să mergeți în acest turneu, în cazul în care trăiți în München în timpul călătoriei. Într-o zi, un tur de nouă ore până la Castelul Neuschwanschtein permite călătorilor să vadă minunatul și misteriosul castel, înconjurat de numeroasele legende cu ochii lor, pentru a vedea privirile incredibile și peisajele uimitoare cu ochii lor, pentru a vă odihni aproape de pitorescul Lacul Chiemsee, care vizitează Castelul Linderhof și admira natura absolut frumoasă a Germaniei.


Verificați cele mai accesibile bilete de avion către München.
Tururi germane
(Fotografie de ghidul turistic privat al TravelPapa Dietmar Niederkofler )

Care dintre ele ți-a plăcut cel mai mult? Începeți să vă planificați călătoria astăzi descoperind cele mai accesibile bilete de avion către Germania cu TravelPapa!

Distribuția socială

Facebook Google Stare de nervozitate

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top