Air Сърбия въведе заплащане за регистрация на летището

Air Сърбия от 01 Юни 2017, въведена плащане за регистрация в Летище Белград

Обърнете регистрацията на летището Никола Тесла в Белград има пътници, закупили билети за икономична класа (а именно тарифи T, U, V, E) и нерегистрирана онлайн.

Air Сърбия

Цената на тази процедура е 30 евро на пътник и на полет сегмент. Пътници, чиито полети са с междинна спирка в Белград също ще трябва да плащат за регистрация.

За да се избегне платена регистрация, пътниците трябва да преминат през този процес на място Air Сърбия авиокомпания , за период от 35 часа до 60 минути преди заминаването. В допълнение, на 1 юни, на летището Никола Тесла ще бъде авиокомпания персонал, готов да помогне на пътниците да преминат безплатно регистрация през Интернет.

Пътници, заминаващи от Белград, или със стоп на летището Никола Тесла, за да бъдат подготвени и информирани за регистрационната такса.

Онези, които искат да спестят пари и да си купят билети на най-добрите цени , да отидете на сайта на TravelPapa и изберете най-добрата едно пътуване.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Alena Shapovalova

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top