Air Serbia a introdus cu plată pentru aeroport check-in

Air Serbia de la o iunie 2017 a introdus plata pentru înregistrarea în aeroportul din Belgrad

Plătiți înregistrarea la aeroportul Nikola Tesla din Belgrad au pasagerii care au cumpărat bilete de clasa economic ( și anume tarifele T, U, V, E) și non-înregistrate on - line.

Air Serbia

Costul acestei proceduri este de 30 euro pe pasager și pe segment de zbor. Pasagerii al căror zbor este cu o oprire la Belgrad, va trebui, de asemenea, să plătească pentru înregistrarea.

Pentru a evita o cerere de înregistrare a plătit, pasagerii trebuie să treacă prin acest proces pe site - ul Air Serbia al companiei aeriene pentru o perioadă de 35 de ore la 60 de minute înainte de plecare. În plus, la 1 iunie, la aeroport Nikola Tesla va fi personalul companiei aeriene, gata să ajute pasagerii să treacă înregistrarea gratuit prin intermediul internetului.

Pasagerii care pleacă de la Belgrad, sau cu o oprire la aeroportul Nikola Tesla să fie pregătit și informat cu privire la taxa de înregistrare.

Cei care doresc să economisi bani și de a cumpăra bilete la cele mai bune preturi , pot merge la site - ul TravelPapa și alege cel mai bun o excursie.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Alena Shapovalova

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top