Descoperă Estonia cu TravelPapa!

Este mai ușor să descoperiți Estonia cu TravelPapa
Estonia oferă astăzi oaspeților străini numeroase excursii și excursii variate în toată țara, diferite excursii gastronomice, drumeții, culturale, istorice, ecologice și agroturistice și chiar vacanțe în satele estonice distincte. Estonia este țara exactă, unde chiar și cei mai experimentați călători vor putea găsi ceva interesant exact pentru ei înșiși. Verificați turneele locale oferite de ghidurile turistice private ale TravelPapa și descoperiți Estonia în cele mai interesante moduri!

Turul de trei ore reprezintă un autobuz combinat și un tur al plimbărilor în jurul capitalei estone , orașul Tallinn . În timpul perioadei de autobuz a turului, care durează 1,5 ore, vă veți alătura celebrului oraș istoric, vizitați turnurile zidului, cele mai renumite fiind Stout Margaret și Tall Herman. Veți vedea, de asemenea, zidul puternic al Castelului Toompea pe deal, conduceți prin cartierul arhitecturii de înaltă tehnologie - orașul Tallinn. În cele din urmă, veți vizita districtele de arhitectura din lemn pentru care Tallinn este renumit. O mulțime de impresii de neuitat și dispunere perfectă pe parcursul întregii zile sunt garantate în totalitate.

Verificați cele mai ieftine bilete de avion către Tallinn.

Descoperiți Estonia

(Fotografie de ghidul turistic privat TravelPapa Dmitry Saley )

Tallinn este un oraș vechi și mistic, cu o mulțime de strazi vechi înguste, clădiri vechi și colțuri ascunse. Și nimeni nu știe în zilele noastre, când a fost menționat pentru prima oară în cronicile locale și a devenit atât de bine cunoscut în întreaga lume. Dar există astăzi o mulțime de mituri diferite în oraș, spunând tuturor vizitatorilor capitalei nașterii sale și este greu să aflăm deja, unde este adevărul sau unde este ficțiunea. Creați-vă propria opinie, în timp ce ascultați aceste povestiri, plimbându-vă de-a lungul străzilor misterioase ale noii Tallinn cu ghidul nostru profesionist de turism privat.

Descoperiți Estonia

(Photo by TravelPapa ghid turistic privat Roman Arty )

Caracterul estonian este foarte variat. Pe micul pământ se pot bucura de o peșteră pitorească, o pădure masivă rezervată, mlaștinile, lacuri, râuri rapide și cascade pe ele. Estonia are peste 30 de cascade. În timpul turneului veți putea vedea două dintre cele mai importante dintre ele: cea mai largă și cea mai frumoasă dintre ele. Grăbește-te să alegi una dintre cele preferate - Cascada Keila sau Jagala Fall?

Descoperiți Estonia

(Photo by TravelPapa ghid turistic privat Roman Arty)

Estonia este într-adevăr o țară unică. În zilele noastre, nu numai o mulțime de obiective turistice istorice și arhitecturale, care sunt răspândite în toată țara, dar și un număr foarte mare de minuni naturale, reprezentate de numeroase puncte de vedere și peisaje neatinsă și variate. De aceea, Estonia este numită și "nordul Amazoniei". Vizitați Parcul Național Lahemaa, situat în pitorescul litoral nordic al țării. Lahemaa este cel mai mare și mai vechi parc din Estonia, care poate fi tradus din limba estonă ca "țara golfurilor", unde golfurile adânci se învecinează cu peninsule ascuțite, oferind tuturor călătorilor o priveliște uimitoare asupra împrejurimilor locale.

Descoperiți Estonia

(Photo by TravelPapa ghid turistic privat Roman Arty)

Acest tur de șase ore de mașină, oferit de ghidul turistic profesionist al TravelPapa, este o alegere perfectă pentru tine, în cazul în care vă place timpul brutal medieval, deoarece aveți șansa perfectă de a explora castelul Rakvere, un monument al timpului cruciadelor din 1300. Acesta este unul dintre cele mai bine conservate castel, situat pe cel mai înalt deal din nordul Estoniei. Acest deal a fost ocupat de localnici multe mii de ani în urmă și în prezent este considerat unul dintre principalele și cele mai populare obiective turistice locale ale tuturor vizitatorilor străini din întreaga țară. Grăbește-te să vezi cu ochii tăi!

Descoperă-Estonia

(Photo by TravelPapa ghid turistic privat Roman Arty)

Sunteți gata pentru următoarea călătorie? Începeți să vă planificați vacanța astăzi și verificați cele mai accesibile bilete de avion către Estonia pe TravelPapa !


Share Social
Facebook Google Stare de nervozitate

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top