Tururi Cipru pentru vacanța dvs. de vară!

Mergeți în curând în Cipru? Găsiți cele mai bune tururi ale Ciprului cu TravelPapa.

În cazul în care veți vizita Cipru minunat în această vară și nu doriți să pierdeți nimic în timp ce călătoriți în jurul insulei, TravelPapa a ales cele mai interesante excursii și excursii în Cipru pentru vacanța de vară, care includ aproape toate principalele destinații turistice locale . Verificați-le și alegeți-le pe cea preferată:

Turul Nicosia și Kyrenia

Acordați atenție acestui tur în cazul în care doriți să aveți o zi de reținut din călătoria dvs. în Cipru. Explorați principalele obiective turistice ale celor două orașe populare, Nicosia și Kyrenia, inclusiv castelul de zână Sf. Hillarion și măreția mănăstire Bellapais, care reprezintă o mănăstire ruinată din secolul al XIII-lea în munții Cinci degete. Petreceți ceva timp în orașul port din Kyrenia și vizitați Castelul Kyrenia, cetatea construită în Veneția, care se află pe portul frumos și descoperiți cele mai frumoase priveliști asupra orașelor și a împrejurimilor lor din cadrul turului.

Tururi din Cipru
(Fotografie de ghidul turistic privat al TravelPapa Cemaliye Mustafa )

Turul orașului Larnaca

Explorați cel de-al treilea oraș ca mărime din Cipru, orașul Larnaca, împreună cu ghidul nostru privat de turism privat. Turul include toate transporturile necesare, serviciile ghidului privat, o mică gustare de cafea cu sandviș și o bună dispoziție. Plimbarea începe de la centrul orașului și include vizitarea principalelor obiective turistice ale orașului, cum ar fi Biserica Sf. Lazăr, Lacul Salt din Larnaca, Moscheea Hala Sultan Tekke, Fortul Medieval și multe alte lucruri - trebuie doar să întrebați!

Verificați cele mai accesibile bilete de avion către Larnaca.

Tururi din Cipru
(Photo by TravelPapa ghid turistic privat Radka Holesovska )

Orașul Pafos

Vizitați legendarul oraș cunoscut din Pafos și împărăția veche a orașului Kourion, împreună cu turul minivan de 8 ore, oferit de ghidul turistic profesionist TravelPapa și vizitați toate obiectivele turistice principale, cum ar fi Mormintele Regilor, mozaicurile din Pafos, Teatrul pitoresc Kourion și vedeți Legendarul loc de nastere al superbului Afrodita cu ochii voștri!

Verificați cele mai accesibile bilete de avion către Pafos.

Turul Ciprului

(Photo by TravelPapa's ghid turistic privat Christiana Lambrou )

Degustarea vinului Excursie

Explorați frumoasele obiective turistice ale Ciprului în acest tur de șapte ore, în timp ce călătoriți în jurul portului Limassol și al Castelului Medieval, vizitați satele absolut pitorești Doros și Lofou cu ghidul nostru profesionist de turism privat, ascultând poveștile orașului și Întreaga insulă în general și degustarea vinurilor locale delicioase din Cipru.

(Photo by TravelPapa's ghid turistic privat Sirin Suha )

Ce turneu ți-a plăcut cel mai mult? Grăbiți-vă pentru a rezerva cea mai aventuroasă călătorie și a verifica cele mai accesibile bilete de avion către Cipru cu TravelPapa !

Share Social
Facebook Google Stare de nervozitate

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top